Partizanova deca „bacila petardu“ u Sloveniji - utisak pokvarili krici velike nade Valjka posle povrede kolena! (VIDEO)

02.07.2023

19:29

0

Autor: A. Š.

Crno-beli su ubedljivo slavili protiv slovenačkog trećeligaša Pesnice u prvom pripremnom meču. Glavobolja zbog Janka Jevremovića

Partizanova deca „bacila petardu“ u Sloveniji - utisak pokvarili krici velike nade Valjka posle povrede kolena! (VIDEO)
Samed Baždar - Copyright Promo/FK Partizan

Partizanova deca su nagovestila da možda, ipak, u njima leži spas za povratak Valjka na trijumfalne staze posle sezone za zaborav. Novi crno-beli tim koji je počeo da sklapa Igor Duljaj pokazao je da poseduje potencijal za nešto lepše dane na crno-beloj strani Topčiderskog brda, koja ni posle pet datih golova ne može da uživa u potpunosti.

U prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji, Partizanova deca savladala su tamnošnjeg trećeligaša Pesnicu (5:0), ali je utisak značajno pokvarila povreda kolena jednog od najtalentovanijih igrača poniklih u Zemunelu poslednjih godina Janka Jevremovića.

U odsustvu Bibarsa Natha kapitenska traka našla se oko ruke Svetozara Markovića, pa se da naslutiti da bi upravo mladi štoper, kao izdanak Partizanove omladinske škole, mogao da bude predvodnik podmlađenog Valjka u čijim redovima je debi upisao Nemanja Antić.

Nekadašnji defanzivac Vojvodine zauzeo je mesto uz levu aut liniju, upražnjeno odlaskom dosadašnjeg kapitena Slobodana Uroševića, i može se reći da je prvi utisak sasvim zadovoljavajući.

Iako u prvom poluvremenu nije bilo golova, daleko od toga da crno-beli nisu napadali. Zujali su ofanzivci Valjka oko poslednje linije slovenačkog tima, koja je, neretko i uz veliku dozu sreće, odolevala sve do 49. minuta, kada je Trifunović doveo Partizan u vođstvo.

A onda je usledila kanonada, pošto su mrežu rivala redom tresli Aleksić u 57, Terzić u 60, Natho u 73. minutu iz penala i još jednom Terzić u 80. za konačnih 5:0.




Partizan (prvo poluvreme 4-3-3): Popović - Filipović, Marković, Ilić, Antić - Belić, Mirčetić, Petković - Menig, Jevremović (od 40. Terzić) - Baždar.

Partizan (drugo poluvreme, 4-3-3): Stevanović – Živković, Ilić, Saničanin, Šehović – Pantić, Stjepanović, Natho – Trifunović, Terzić, Aleksić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike