Duljaj najavio još pojačanja u Humskoj: Očekujte bolji Partizan!

02.07.2023

20:32

0

Autor: A. Š.

Trener crno-belih bio je delimično zadovoljan izdanjem u prvoj pripremnoj utakmici. Ubedljivu pobedu pokvarila povreda Janka Jevremovića

Duljaj najavio još pojačanja u Humskoj: Očekujte bolji Partizan!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Partizan je krenuo petardom! Crno-beli su u prvom pripremnom meču za novu sezonu bili ubedljivi protiv slovenačkog trećeligaša Pesnice (5:0), ali je cela utakmica ostala u senci povrede kolena talentovanog veziste Valjka Janka Jevremovića.

- Po onome što smo videli ne deluje dobro, voleo bih da grešim. Treba da sačekamo da vidimo šta će biti posle snimanja. Strašno mi je žao što se to dogodilo, to mi je najviše ostalo u glavi. Ako već moram da pričam o utakmici, tražili smo protivnika gde možemo nešto da probamo i damo šansu mladim igračima, a neki su je u drugom poluvremenu iskoristili, kao na primer Trifunović i Terzić – rekao je za TV Arena sport posle meča trener Valjka Igor Duljaj.

Mladi strateg i pored ubedljive pobede imao je šta da zameri svojim izabranicima.

- Nekada je teško kontrolisati rezultat, ali je dobro ako kontrolišete igru. Imali smo svoje momente i šanse, realizacije je bila jako loša, ali još gore bi bilo da ne ulazimo u šanse. Sa te strane, dokle god smo opasni možemo donekle da budemo zadovoljni. Ovo je tim (Pesnica), uz dužno poštovanje, nižeg kvaliteta. Bilo je u nekoliko navrata i viška dodira od strane pojedinih igrača, što nije dozvoljeno u Partizanu, ali ćemo to ispravljati u hodu.

U ponedeljak se očekuje da se pojačanja Nemanja Nikolić i Frenk Kanute priključe ekipi u Sloveniji.

- U svakom slučaju očekujte bolji Partizan. Potrebni su nam igrači, tako da biće tu još pojačanja - podvukao je Duljaj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike