Totenhem je dokaz da može i tako: Sa samo tri gola u tri meča drže čelo, Korejac jedini strelac za jubilej (VIDEO)

29.08.2021

14:54 >> 15:03

0

Već su pobedili Mančester siti i Vulvse

Totenhem je dokaz da može i tako: Sa samo tri gola u tri meča drže čelo, Korejac jedini strelac za jubilej (VIDEO)
Copyright Tanjug, AP Photo/Leila Coker

Posle Mančester sitija i Vulverhemptona, Totenhem je pobedio i Votford. I opet je bilo 1:0 za ekipu koju je nedavno preuzeo Nuno Espirito Santo. “Pevci” iz Londona su sada na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa maksimalnim učinkom.

Jedini gol u utakmici na “Vajt Hart Lejnu” dao je Hong-Min Son u 42. minutu. Izveo je “slobodnjak” sa leve strane, lopta je pala na nekoliko metara od gola i na kraju je završila u mreži.  Golman Danijel Bahman nije ni krenuo na nju.

S obzirom da je u živom zidu bio samo jedan igrač, zbog pozicije iskosa, svi su očekivali centaršut, što je u neku ruku i bio. Bilo kako bilo, Totenhem je poveo.

Korejac je bio strelac i protiv “Građana”, a današnja utakmica mu je bila 200. utakmica u Premijer ligi. Na terenu je bio do 87. minuta.

Za Totenhem je igrao i Hari Kejn, i to od početka. Podsetimo, o njegovom statusu se već dugo priča, ali je ipak odlučio da ostane.

Danas su igrali i Barnli i Lids. Poveo je Barnli u 61. minutu, pogotkom Krisa Vuda, ali je u 86. izjednačio Patrik Bamford. Na kraju je ostalo 1:1.

Do kraja dana biće odigran još jedna utakmica. Vulverhempton će dočekati Mančester junajted.

Standings provided by SofaScore LiveScore

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike