FSS presekao! Zna se kada počinje Superliga!

30.06.2023

13:27

0

Autor: D. N.

Rešavana su i neka kadrovska pitanja vezana za selektore u različitim uzrastima

FSS presekao! Zna se kada počinje Superliga!
Copyright MN Press

Doneta je konačna odluka o datumu početka nove sezone u Superligi Srbije. Najbolje naše ekipe novu borbu za bodove počeće 29. jula, sedam dana kasnije od prvobitnog plana. Ova odluka je doneta na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije kojom je predsedavao Dragan Džajić, prvi čovek FSS.

- Usvojena je odluka koja se odnosi na Kalendar takmičenja FSS za takmičarsku sezonu 2023/24. Pomeren je start u Superligi Srbije za sedam dana, odnosno 29. jul 2023. godine - navedeno je između ostalog u saopštenju na zvaničnom sajtu.

Donete su i još neke odluke, a jedna od njih se odnose i na kadrovska rešenja u različitim selekcijama.

- Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (U19), Aleksandrom Lukovićem (U18) i Jovanom Damjanovićem (U17) koji je postavljen za selektora kadetske selekcije.

Za direktora sportskog sektora FSS imenovan je Miroslav Tanjga, a za Oficira za integritet Bogdan Đurđević.

Usvojene su liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS. Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ) - zaključeno je na sajtu FSS.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike