Šok! Bahar precrtao standardnog prvotimca! Gobeljić može da traži novi klub

29.06.2023

22:05

0

Autor: P.K.

Bio je sastavni deo tima koji je osvojio šest uzastopnih titula

Šok! Bahar precrtao standardnog prvotimca! Gobeljić može da traži novi klub
Marko Gobeljić - Copyright MN Press

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar nastavio je "seču" prvog tima! Poslednji u nizu igrača na koje više ne računa jeste Marko Gobeljić, koji neće ići sa timom na drugi deo priprema, u Rusiju.

Iako je Gobeljić postigao gol na utakmici protiv reprezentacije Užica (3:1), nije bio uključen u protokol za meč protiv Borca (2:0) i nije se ni pojavio na stadionu.

Bahar je održao razgovor s Gobeljićem, u kojem ga je obavestio da ne računa više na njega i da može potražiti novi klub, piše Mozzart sport.

Gobeljić je deo Crvene zvezde od 2017. godine i bio je ključan igrač u osvajanju šest uzastopnih titula. Takođe je nastupao u grupnoj fazi Lige šampiona dva puta i tri puta je dostigao prolećnu fazu takmičenja u Evropi.

Međutim, nije zadovoljio kriterijume Baraka Bahara i, iako mu ugovor ističe za godinu dana, moraće da pronađe novi klub.

Prethodno je Bahar izostavio i dosad nezamenljivog Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovačku, i doveo svog sunarodnika Omrija Glazera kao zamenu. Ne bi bilo iznenađenje da se sličan scenario desi i sa Gobeljićem.

Desni bek će uskoro napuniti 31 godinu, ali do sada nije imao priliku da igra u inostranstvu. Pre dolaska u Crvenu zvezdu, Gobeljić je igrao za Napredak iz Kruševca i Slogu iz Kraljeva.

Pored Marka Gobeljića, Crvena zvezda na poziciji desnog beka ima i Aleksa Viga, dok se u proteklim nedeljama spekulisalo da bi se povratnik Miloš Degenek mogao vratiti na tu poziciju.

Međutim, pregovori oko Degenekovog povratka iz SAD su se odužili. Sada kada je jasno da nema mesta za Gobeljića, očekuje se da će klub reagovati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike