Alarmantne vesti u Mančester sitiju! De Brujne u finalu Lige šampiona doživeo težu povredu!

25.06.2023

22:35

0

Belgijski vezista, ustanovljeno je posle dodatnih pregleda, sigurno će propustiti početak sledeće sezone

Alarmantne vesti u Mančester sitiju! De Brujne u finalu Lige šampiona doživeo težu povredu!
Kevin de Brujne - Copyright Profimedia

Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne propustiće početak naredne sezone pošto je pokidao tetivu na meču finala Lige šampiona protiv Intera (1:0), koji je odigran 10. juna u Istanbulu, prenosi „Dejli mejl“.

Britanski mediji podsećaju da se De Brujne povredio u prvom poluvremenu utakmice sa Interom. Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da je povreda ozbiljnija nego što se prvobitno mislilo i dodaje se da će belgijski fudbaler morati da propusti početak sezone.

Operacija neće biti potrebna, a De Brujneu je savetovano da se odmori pre nego što počne rehabilitaciju, koja je planirana za jul.

Belgijski reprezentativac će sigurno da propusti utakmicu protiv Arsenala u Komjuniti šildu (šesti avgust), kao i meč prvog kola Premijer lige protiv Barnlija, koji je na programu pet dana kasnije. „Dejli mejl“ navodi da se lekari Mančester sitija nadaju da bi Belgijanac mogao da konkuriše za mesto u ekipi za Superkup Evrope protiv Sevilje, koji će biti odigran 16. avgusta u Atini.

De Brujne (31) je prošle sezone odigrao 49 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima i postigao je 10 golova. Sa "građanima" je osvojio prošle sezone FA kup, Premijer ligu i Ligu šampiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike