Umesto mesimanije u Majamiju nastaje mesiagonija! Inter u crnoj rupi, navijač bacio transparent sa Leovim imenom! (VIDEO)

25.06.2023

17:57

0

Autor: A. Š.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena još se nije ni uputio ka narednoj stanici u karijeri, a problemi se već gomilaju

Umesto mesimanije u Majamiju nastaje mesiagonija! Inter u crnoj rupi, navijač bacio transparent sa Leovim imenom! (VIDEO)
Leo Mesi - Copyright Profimedia

Deluje da je brzo iščezla euforija kod navijača u SAD zbog dolaska Lea Mesija u Inter Majami. Argentinski superstar još se nije ni uputio ka narednoj profesionalnoj destinaciji, a problemi su već počeli da se gomilaju, kako za novi klub maestralnog „gaučosa“ Inter Majami, tako i za samog napadača.

Ekipa koja je u vlasništvu nekadašnjeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama ušla je u zabrinjavajuću seriju poraza, dok su fanovi u SAD razočarani što se Argentinac još nije pojavio na njihovim stadionima.

Dok je Mesi u rodnom gradu, na svoj 36. rođendan, igrao revijalni meč reprezentacije Argentine i Njuel Old Bojsa, njegovi budući saigrači pretrpeli su izuzetno bolan poraz na gostovanju protiv Filadelfije (4:1). Bio je to sedmi uzastopni neuspeh Inter Majamija, koji se trenutno nalazi na 27. mestu MLS lige (od 29 klubova).

Pored toga, navijači kao da gube strpljenje zbog Mesijevog kasnog dolaska u SAD. To što je tek nedavno završio takmičarske obaveze sa PSŽ-om očigledno ne zanima mnogo ljubitelje fudbala „preko bare“, pa je tako jedan navijač snimljen na stadionu Filadeldije sa transparentom na kojem je pisalo da je prešao 2000 kilometara kako bi video Mesija, a potom ga je razočarano bacio sa tribine, okrenuo se i otišao…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike