Zvezda počela pripreme, sa novom sedmicom, dečko ima samo 17 godina (FOTO)

19.06.2023 | 13:02

Autor: D. N.

Već se stavio se na raspolaganje šefu stručnog štaba Baraku Baharu

Copyright MN Press

Jovan Šljivić je bio jedan od fudbalera o kojem se danas pričalo na prozivci fudbalera Crvene zvezde. Prethodnu sezonu je proveo u Grafičaru, sada je produžio ugovor sa klubom na tri godine, zadužio broj 7 i stavio se na raspolaganje šefu stručnog štaba Baraku Baharu.

Koliko će biti važan za crveno-bele, naglasio je i generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Najveće pojačanje je definitivno Šljivić koji je potpisao ugovor posle nesporazuma u proteklim mesecima koje smo imali na toj relaciji. Na zajedničko zadovoljstvo, potpisali smo ugovor. To je najtalentovaniji igrač kog imamo u Omladinskoj školi, i očekujem da bude u prvih 13, 14 igrača, i mislim da će javnost da bude iznenađena mogućnostima tog dečaka - kazao je Terzić, a nakon ozvaničenja nastavka saradnje pričao je i mladi Šljivić.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam od kad sam počeo da igram fudbal. Nikad nisam krio koliko volim Zvezdu, i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi.

Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem mogućem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj 7 u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama - kazao je 17-godišnji plejmejker.

 

 

Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu gde je i počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao 13-godišnjak i prošao gotovo sve mlađe selekcije kluba, a staž u Omladinskoj školi krunisao je osvajanjem titule u Kadetskoj ligi Srbije. POGLEDAJ GALERIJU

Zatim je usledila sezona u Grafičaru gde je na 12 mečeva postigao četiri i namestio još tri gola. Šljivić je standardni reprezentativac Srbije.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam