Srbija ide na pobedu protiv Bugarske! Orlovi spremni za veliki korak ka EP! (VIDEO)

18.06.2023

19:17

0

Autor: G. F.

Filip Kostić i Sergej Milinković-Savić samouvereni pred put u Razgrad

Srbija ide na pobedu protiv Bugarske! Orlovi spremni za veliki korak ka EP! (VIDEO)
Sergej i Filip spremni za novi trijumf - Copyright MN Press

Posle teške pobede u proveri sa Jordanom, fudbaleri Srbije počeli su sa pripremom meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Dve pobede u prva dva kola daju za pravo Orlovima da puni optimizma dočekuju duel sa Bugarskom u Razgradu (utorak, 20.45).

Neće pred našim fudbalerima biti lak zadatak, ali Filip Kostić i Sergej Milinković-Savić veruju u osvajanje nova tri boda.

 

 

- Po meni je to jedna od najbitnijih utakmica, znamo šta može da nam donese. Sa eventualnom pobedom bili bismo mnogo bliži konačnom cilju. Imali smo u Beču lepu uvertiru, spremni smo za ono što nas očekuje u Razgradu. Sigurno da nam neće biti lako, ali ja verujem u pobedu, jer sa nova tri boda bili bismo mnogo bliže plasmanu na Evropsko prvenstvo - rekao je Kostić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Tako razmišlja i naš iskusni fudbaler iz redova Lacija.

- Naravno, sigurno da ćemo ići na sva tri boda, jer onda, neću da kažem matematički, ali sigurno da smo veliki deo posla onda završili. U slučaju pobede bili bismo veoma blizu cilja i plasmana na Prvenstvo Evrope - rekao je Milinković-Savić.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike