Piksi sipao pohvale na račun mladih orlova! Fenomenalni su!

16.06.2023

23:19

0

Autor: D. N.

Srbija uz mnogo muke savladala Jordan u prijateljskoj utakmici, posle preokreta

Piksi sipao pohvale na račun mladih orlova! Fenomenalni su!
Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedom najavila nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Uoči duela sa Bugarima u Razgradu (utorak, 20.45, TV Arena sport) u Beču je savladana nacionalna selekcija Jordana.

Nije bilo lako, ali je posle preokreta ipak upisana pobeda, zahvaljujući Strahinji Erakoviću i dvostrukom strelcu Dejanu Joveljiću.

- Nešto što smo očekivali, dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili.

Onog momenta kada smo odlučili da pobedimo utakmicu, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmice, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja - kazao je selektor Stojković uz komentar učinka dva mlada igrača, jednog defanzivca i jednog napadača.

Prvo o Joveljiću, koji igra za LA Galaksi.

MN Press
 

- Vidi se da je u takmičarskoj formi, ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestrala u stilu najvećih golgetera današnjice. Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju - dodao je Piksi, a zatim pohvalio i mladog štopera Crvene zvezde.

- Fenomenalno se snašao na drugoj stativi, zakucao je loptu u mrežu. Nismo navikli da defanzivci često postižu golove, ali pokazao je osećaj, našao se na drugoj stativi i postigao je gol. Ponavljam, sve ovo je za nas dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje u Bugarskoj.

MN Press
 

Bilo je i zahvalnosti navijačima.

- Navijačima hvala, bili su fenomenalni, zaslužili su ovu pobedu. Ovu stranicu zatvaramo i okrećemo se Bugarskoj. Sutra ćemo gledati njihov meč sa Litvanijom, ali fokus je sada na Bugarima. U Razgradu će izaći najjači sastav - zaključio je Stojković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike