Orlovi presrećni zbog pobede, ali ne samo zbog toga! Kao da smo igrali u Srbiji!

17.06.2023

15:14

0

Autor: D. N.

Dejan Joveljić je sa dva gola doneo pobedu u prijateljskom meču

Orlovi presrećni zbog pobede, ali ne samo zbog toga! Kao da smo igrali u Srbiji!
Tadić, Joveljić i Ilić - Copyright MN Press

Strahinja Eraković i Dejan Joveljić su bili strelci za Srbiju u prijateljskoj utakmici sa Jordanom, ali su posebno važni bili golovi napadača Los Anđeles Galaksija. Prvo je usledilo izjednačenje, a onda i preokret.

- Jako sam srećan što sam postigao dva gola i zato što smo pobedili. Drago mi je zbog navijača i što smo pred njima odigrali jednu mušku utakmicu. Moram da pohvalim ekipu Jordana koja je pružila veliki otpor. Mi se spremamo za Bugarsku koja je primaran cilj.

Brzo smo se skupili i dogovorili šta da radimo u poslednjim minutima. Hvala Bogu došli smo do pobede. Ne postoji nikakav pritisak. Naši glavni napadači nisu tu i na meni i (Đorđu) Jovanoviću je da ih odmenimo - istakao je Joveljić, dok je štoper Crvene zvezde dodao je da je svaka pobeda bitna.

- Ovo nam je bilo prvo poluvreme. Drugo poluvreme je ono važnije u Bugarskoj. Tamo idemo na pobedu, da nastavimo gde smo stali sa pobedama protiv Litvanije i Crne gore. Da se plasiramo što pre na Euro. Postigao sam lep gol i naravno da sam presrećan zbog toga. Što se navijača tiče, napravili su atmosferu kao da smo u centru Srbije. Bili su naš 12. igrač - zaključio je Eraković.

Utakmica sa Bugarima u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo zakazana je za utorak, od 20.45. Igraće se u Razgradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike