Velika tuga: Preminuo je poznati sportski novinar i urednik Arsenije Šoškić

16.06.2023

17:58

0

Autor: 24sedam

Naše novinarstvo je izgubilo mnogo, umro je u 54. godini

Velika tuga: Preminuo je poznati sportski novinar i urednik Arsenije Šoškić
Arsenije Šoškić - Copyright MN Press

Jako tužna vest stigla je tokom dana. Preminuo je Arsenije Šoškić, poznati sportski novinar u 54. godini od posledica srčanog udara.

Najveći deo karijere proveo je u kompaniji Novosti, u koju je došao 1990. godine, a kasnije je bio i urednik sportske redakcije. Istu funkciju je obavljao i u Presu, kao i na sportskom portalu, Sportal (njegovoj ranijoj verziji). Pisao je i za Sport, a radio je i kao dopisnik Nedeljnika, iz Madrida. Poslednji profesionalni angažman imao je na portalu MaxBet sport.

Tokom bogate, višedecenijske karijere izveštavao je sa najvažnijih sportskih događaja, iz zemlje, ali i inostranstva, s tim da se najviše bavio fudbalskom tematikom. Između ostalog, pratio je dešavanja u nacionalnom fudbalskom savezu, kao i dva najtrofejnija naša kluba, Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Ko god da ga je poznavao i sarađivao sa njim, pamtiće ga po dobrom. A ko je učio od njega, mogao je da nauči mnogo. Imao je širok krug prijatelja, a bio je jedan od novinara sa najvećim ugledom u sportskom novinarstvu.

Redakcija portala 24sedam izražava iskreno saučešće porodici, prijateljima i kolegama.

Neka mu je večna slava.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike