Velika zvezda danas igra poslednji meč za PSŽ! Emotivna poruka za kraj!

03.06.2023

08:33

0

Autor: G. F.

Odlazi kao slobodan igrač, gotovo sigurno u Saudijsku Arabiju

Velika zvezda danas igra poslednji meč za PSŽ! Emotivna poruka za kraj!
serhio ramos - Copyright Profimedia

Za njega se slobodno može reći da je legedna svetskog fudbala, gde god je igrao ostavio je dubok trag i napravio veliko ime.

Uostalom kada neko 16 godina bez prestanka nosi dres reprezentacije, i to sile kakva je Španija jasno je o kakvom se igraču radi.

Počeo je karijeru u Sevilji, pa bio stub svega u madridskom Realu, a onda pre dve godine stigao u PSŽ!

Jasno je da je i u Parizu bio velika zvezda, da su ga navijači odmah zavoleli, baš kao što bi u bilo kom klubu na svetu.

Serhio Ramos danas će odigrati poslednji meč za tim iz glavnog grada Francuske, a od kluba i navijača se oprostio veoma emotivnom porukom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

 

- Opraštam se od još jedne faze svog života. Zbogom, PSŽ! Ne zna na koliko mesta se možete osećati kao kod kuće, ali bez sumnje, PSŽ i njegovi navijači su za mene bili jedno od tih mesta - napisao je Ramos i dodao:

- Hvala vam na dve posebne godine u kojima sam igrao za vas i davao svoj maksimum. Idem u nove izazove, ali pre svega, još ovaj jedan poslednji put:"Allez Paris"!

 

 

Veoma brzo nakon današnje utakmice sa Klermonom biće poznato gde će Ramos nastaviti karijeru, a gotovo je sigurno da će njegov novi klub biti iz Saudijske Arabije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike