Šutirao sudiju pred decom i dobio zasluženu kaznu! FS Beograd rigorozan prema treneru nasilniku!

01.06.2023

09:02

0

Autor: D. P.

Kazna je prava mera za počinjeno nedelo

Šutirao sudiju pred decom i dobio zasluženu kaznu! FS Beograd rigorozan prema treneru nasilniku!
footballs-g039f23a0d_1280 - Copyright Pixabay

Trener mlađih kategorija kluba "Milano stars" Aleksandar Milanov proteran je doživotno iz fudbala zbog fizičkog napada na sudiju Petra Pantelića u kojem mu je naneo teške telesne povrede, piše portal "Omladinske lige Srbije".

Ovu odluku o rigoroznom kažnjavanju trenera nasilnika doneo je komesar za disciplinu mlađih kategorija FS Beograda Miloš Vranjković.

Milanov je glavom udario sudiju u lice, pa zatim i pesnicom, posle čega ga je šutirao u stomak dok je ležao. Sve se to dešavalo dok su deca u šoku posmatrala ovo bezobzirno ponašanje jednog trenera.

Prema izveštajima, fizička tortura prema sudiji Petru Panteliću, nastavljena je i posle meča mlađih pionira Milano starsa i Budućnosti iz Dobanovaca.

- Nastavak psihičke torture prema sudijin nastavljen je i od strane NN lica u svlačionici. Traženo je da sudija promeni iskaz… Navedeno predstavlja i lošu organizaciju utakmice, s obzirom da se ovakve scene i pretnje ne smeju dešavati.

Otežavajuća okolnost za Milanova bila je i činjenica da se nalazi na čelu Organizacije trenera Grocke i član Izvršnog odbora trenerskog udruženje gradskog saveza.

- Iako je iskazao kajanje za učinjeno delo, uz obrazloženje da je bio izazvan od strane sudije, nije pokazao naknadnu svesnost da je demonstrirano ponašanje neprihvatljivo i društveno osuđujuće, što bi komesar za disciplinu eventualno mogao uzeti u obzir, prilikom odmeravanje kazne - konstatovao je Miloš Vranjković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike