Luka, momčino, glavu gore: Sportski direktor Fiorentine otkrio šta je rekao Joviću!

25.05.2023

13:24

0

Danijele Prada prišao srpskom fudbaleru i rekao mu nešto što će mu sigurno dati snagu

Luka, momčino, glavu gore: Sportski direktor Fiorentine otkrio šta je rekao Joviću!
Luka Jović - Copyright Profimedia

Fudbaler Fiorentine Luka Jović je plakao nakon što je klub iz Firence izgubio u finalu Kupa Italije od Intera sa 2:1, a razlog leži u tome što je srpski reprezentativac u poslednjim trenucima meča promašio dve zrele prilike.

To je teško palo našem igraču, ali je dobio podršku sportskog direktora Ljubičastih Danijela Prade, koji je otkrio šta je rekao u svlačionici Joviću.

- Luki je teško pao poraz, jer smatra sebe odgovornim za poraz, jer je imao nekoliko zrelih šansi. On je veoma osećajan i pun emocija. U svlačionici smo pričali i rekao sam mu da je sada promašio, ali da će sledeći put sigurno pogoditi. Čak sam mu napomenuo da će se to dogodi uskoro u finalu Lige konferencije protiv Vest Hema - istakao je Prada. 

Sportski direktor Fiorentine čestitao je igračima svoje ekipe na odlilčnoj partiji, ali da ovaj put sreće nije bila na njihovoj strani.

- Ne možemo ništa da prigovorimo igračima, pohvalili smo ih za posvećenost i identitet koji smo prikazali. Igramo fudbal protiv svih, a juče je rival bio veoma kvalitetan tim. Dobro smo počeli utakmicu, dobro smo se držali pola sata, a onda su dva trenutka napravila razliku. Šteta, jer igramo proaktivan fudbal, ovo iskustvo mora da nam da snagu za naredne obaveze - istakao je Prada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike