Srpski tandem se izvinjava Fiorentini i treneru Italijanu: Nismo znali…

12.05.2023

19:20

0

Autor: A. Š.

Luka Jović i Aleksa Terzić oglasili se na društvenim mrežama posle velike bure koju su podigle njihove objave

Srpski tandem se izvinjava Fiorentini i treneru Italijanu: Nismo znali…
Aleksa Terzić i Luka Jović - Copyright Profimedia

Srpski fudbalski reprezentativci Luka Jović i Aleksa Terzić uputili su javno izvinjenje svima u Fiorentini zbog sporne objave na društvenim mrežama posle poraza 1:2 u Firenci od Bazela u prvom meču polufinala Lige konferencija.

Jović i Terzić su počeli su meč na klupi, napadač je ušao u 81. minutu, dok defanzivac nije dobio ni minut na terenu. Posle meča, podelili su obojica objavu jednog Instagram profila, gde su njihovi dresovi na fotografiji, ali nisu gledali šta piše u objavi, u kojoj je žestoko kritikovan trener Fjorentine Vinćenco Italijano.

- Taktička katastrofa trenera. Trebalo je da izvede istu postavu kao na utakmici protiv Napolija. Pružili su dobru partiju. Posebno Luka i Terzić, obojica su izgledali vrlo spremno i greška je ostaviti ih obojicu na klupi. Nastavljaš da rotiraš i nastavljaš da gubiš. Drži se jake jedanaestorke, čoveče. I čovek ne samo da rotira, već u bitnim utakmicama uvodi igrače koje nismo videli mesecima. Italijano jednostavno nema viziju - piše u objavi koju su nesmotreno podelili Jović i Terzić.

Obojica su u petak reagovala i na društvenim mrežama uputila izvinjenje, koje je preneto i na zvaničnom sajtu kluba sa stadiona „Artemio Franki“.

- Želeo bih da izrazim izvinjenje treneru, saigračima i klubu. Objavio sam samo sliku. Moja je greška i nije mi bila namera da omalovažim posao koji svi zajedno radimo sa trenerom. Pogrešio sam i izvinjavam se. Svi zajedno idemo napred - napisao je Jović.

- Moj gest, iako je napravljen automatski, bez prethodnog čitanja sadržaja objave, bio je pogrešan i mogao je da dovede do nesporazuma. Želeo bih da se izvinim treneru, saigračima i klubu za ono što se dogodilo sinoć. Napravio sam grešku i juče, kao i danas i sutra, moramo svi da veslamo u istom pravcu - objavio je Terzić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike