Luković veruje u pozitivan ishod! Orlići spremni za špansku furiju, u igri je četvrtfinale!

24.05.2023

00:44

0

Autor: A. S.

Selektor kadetske reprezentacije bez dileme pred meč odluke

Luković veruje u pozitivan ishod! Orlići spremni za špansku furiju, u igri je četvrtfinale!
Aleksandar Luković - Copyright MN Press

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u Budimpešti, gde se na Evropskom prvenstvu bori za plasman u četvrtfinale.

Nakon poraza od Slovenije u prvom kolu rezultatom 4:2, malo ko je verovao da će ekipa selektora Aleksandra Lukovića otići daleko, ali je potom usledio trijumf nad Italijom sa 2:0, pa duel sa Španijom u trećem kolu može mnogo toga da reši.

- Verujem da je ekipa spremna za sutrašnji meč protiv Španije. Ova dva dana smo iskoristili da se se momci oporave i odmore posle utakmice i pobede protiv Italije. Momci su sada u boljem momentu nego posle prvog meča protiv Slovenije - rekao je Luković, preneo je zvanični sajt FSS, pa dodao:

- Odradili smo analizu Španaca, neću ništa novo reći, radi se o izuzetno kvalitetnoj selekciji, koja ima jasnu i ofanzivnu i defanzivnu strukturu, kao i veliki individualni kvalitet. Verujem u naše momke, verujem u ono što radimo i pripremićemo utakmicu na najbolji mogući način.

Mečevi Slovenija - Italija i Srbija - Španija biće odigrani u sredu od 17 sati, a plasman u četvrtfinale izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

- Gledamo samo sebe i da odigramo pravi takmičarski meč, budemo mirni u posedu i na taj način pokušamo da kontrolišemo utakmicu, a opet da budemo dobro defanzivno organizovani kao protiv Italije. Zaista verujem u pozitivan ishod - zaključio je Luković.

Prvo mesto na tabeli drži Španija, sa šest bodova, Slovenija i Srbija imaju po tri, a Italija je poslednja bez bodova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike