Zvezdaši zovu na proslavu titule, na Marakani će biti legenda do legende!

22.05.2023

00:44

0

Autor: D. N.

Apel navijačima je poslao i Eraković, a među zvanicama će biti i igrača koji su igrali u Bariju

Zvezdaši zovu na proslavu titule, na Marakani će biti legenda do legende!
Fudbaleri Zvezde slave pobedu u Bačkoj Topoli - Copyright Facebook_FK Crvena zvezda

Sledeće nedelje, 28. maja stadion "Rajko Mitić" će biti u svečarskoj atmosferi. Crvenoj zvezdi koja je odbranila titulu, odnosno i osvojila 34. u klupskoj istoriji gostovaće Novi Pazar. Ulaz će biti besplatan, a na slavlje pozivaju i fudbaleri.

- Cele sezone čekamo taj dan, da pred punom Marakanom podignemo pehar, a biće mnogo lepši osećaj ako u međuvremenu osvojimo i Kup Srbije. Siguran sam da za zvezdaše nema lepšeg popodneva od provedenog na Marakani, a kad se uzme u obzir da je ulaz na utakmicu besplatan, biće pune tribine. Što se nas tiče, biće to sjajna prilika da zaokružimo vrhunsku sezonu i još jednom, dobrom partijom, obradujemo zvezdaše.

Svaka utakmica je bitna, pokazali smo to nakon što smo i matematički obezbedili titulu, nastavilii smo da igramo na visokom nivou i beležimo dobre rezultate. Nema razloga da drugačije bude na proslavi titule - kazao je Strahinja Eraković koji je već osvajao trofeje.

- Tri godine sam u prvom timu, osvojio sam tri titule i dva kupa, za sad, a nadam se da ću sledeće nedelje potvrditi maksimalan učinak. Čekaju nas dve odlične utakmice, Čukarički je naoštren da osvoji kup, a sigurno da i Novi Pazar želi da se pokaže pred punom Marakanom i kad su sve oči javnosti uprte u njih. Lično, pamtim svaku proslavu titule, bude to uvek na lep način obeleženo, pravi zvezdaški dan, tako da pozivam navijače da dođu 28. maja i uveličaju događaj. Bila je ovo sjajna fudbalska godina za nas i želim da je u tom maniru i završimo - zaključio je Zvezdin štoper.

Slavlju u Ljutice Bogdana prisustvovaće i legende kluba.

- Proslavu šeste uzastopne titule će uveličati predstavnici praktično svih Zvezdinih generacija, počev od Dušana Maravića, Dragana Džajića, preko Jovana Kuleta Aćimovića, Vladimira Petrovića, Duleta Savića, predstavnika čuvene generacije koja je savladala Real Madrid, Žarka Đurovića, kao i fudbalera koji su sa Zvezdom postali evropski prvaci.

Marakanu će 28. maja posetiti i Zoran Jovičić - strelac na utakmici protiv Barselone, kao i fudbaleri koji su bili deo Zvezde do generacije iz 2014. i Dragana Mrđe. Očekuje se dolazak i mnogih drugih bivših igrača, preko 100 nekadašnjih fudbalera - stoji na sajtu crveno-belih koji su za kraj imali i poruku za navijače.

- Zvezdaši, obezbedite barjake na vreme, vidimo se na Marakani!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike