"Luka Jović ima psihičke probleme" - Napad na srpskog reprezentativca posle promašaja u Ligi konferencija

20.05.2023

19:59

0

Autor: P.K.

"Neprihvatljivi su takvi promašaji za igrača tog renomea"

"Luka Jović ima psihičke probleme" - Napad na srpskog reprezentativca posle promašaja u Ligi konferencija
Luka Jović - Copyright Profimedia

Fiorentina se plasirala u finale Lige konferencija, gde će 7. juna igrati protiv Vest Hema.

U polufinalu je izbacila Bazel, i to pošto je kod kuće izgubila 1:2. U drugoj je povela, protivnik izjednačio, pa opet povela, tako da je na kraju ostalo 2:1 i igrao se produžetak.

Tu je zaigrao Luka Jović, Antonin Barak je dao gol za "overu", a onda je Srbin imao stopostotnu šansu da odagna sve sumnje, ali je pogodio stativu nakon što je sam izbio pred golmana.

To je stvarno bilo teško promašiti, a zbog toga je dobio neke kritike u Italiji. Lorenco Minoti, novinar italijanske televizije "Skaj" kritikovao je srpskog napadača. On je ocenio da Jović ima psihičke probleme.

- Jović sada ima psihičke probleme. Kada ne iskoristi priliku kao što je imao, to nije pitanje sreće. Njemu nedostaje motivacije i pravilan pristup utakmici. Mogao je da poboljša svoju partiju golom, da se priča o njemu kao o ključnom faktoru u pobedi protiv Bazela. Mogao je da poništi sve kritike koje je dobio u poslednje vreme, kao što je to uradio Lukaku. Ipak, šanse koje Srbin propušta nisu prihvatljive za igrača njegovog kalibra i standarda.

Jović je ove sezone postigao 11 golova za Fiorentinu, od čega čak šest u Ligi konferencija, četiri u prvenstvu i jedan u kupu.

Nadamo se da će ove reči biti samo dodatna motivacija Luki da 7. juna zapuši Minotiju usta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike