Najngolanova supruga objavila lepu vest: Hvala na podršci, pobedila sam rak!

18.09.2020

15:14 >> 15:34

0

Žena belgijskog asa godinu dana vodila bitku sa opakom bolešću i na kraju podelila sreću sa svojim pratiocima na društvenim mrežama

Najngolanova supruga objavila lepu vest: Hvala na podršci, pobedila sam rak!
Copyright Instragram/claudia_lai_82

Klaudija Laj, poznatija kao supruga Radže Najngolana, pobedila je rak posle godinu dana od objavljivanja zastrašujuće dijagnoze.

Bračni par dobio je pažnju svetske javnosti prošlo leto kada je gospođa Najngolan objavila preko Instagrama da je bolesna i da je očekuje lečenje hemioterapijama. Odmah posle toga, belgijski fudbaler seo je za sto sa čelnicima Intera zatraživši od njih dozvolu da narednu godinu provede na pozajmici u Kaljariju kako bi tokom lečenja bio blizu svoje žene, koja je rodom sa Sardinije.

Usledio je pozitivan odgovor “interista”, a Kaljari je dobar deo sezone bio pravi hit Serije A da bi na kraju završili kao 14. na tabeli.

Najngolan se već vratio u Inter,  a uz njega će opet biti ćerke Ajša i Mejli kao i voljena Klaudija, koja je u poslednjoj objavi na Instagramu napisala:

– Hvala svima koji su bili uz mene u ovoj neverovatnoj godini između hemioterapije i hemioterapije. Onima koji su bili sa mnom u vremenu dokolice i posebno onima koji su me naučili da verujem u sebe. Hvala čoveku koji me je učio da igram, iako mi se tada mozak mutio od lekova i posle minut nisam znala šta mi je traženo da uradim.Hvala svima jer nije bilo lako biti pored bolesne i mrzovoljne osobe sa 1000 nekih misli u glavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike