Danac napravio haos u svlačionici Tuluza: Štoper pozajmljivao novac od saigrača zbog kockarskih dugova!

18.05.2023

10:28

0

Autor: D. P.

Strašne stvari

Danac napravio haos u svlačionici Tuluza: Štoper pozajmljivao novac od saigrača zbog kockarskih dugova!
Copyright Profimedia

Francuski "Lekip" piše da je u timu Tuluza došlo do haosa i poremećenih odnosa zbog danskog fudbalera Rasmusa Nikolaisena.

Dvadesetšestogodišnji štoper napravio je problem pozajmicama od saigrača koje su prešle iznos od 100.000 evra. 

Sumnja se da je do pozajmljivanja došlo zbog njegove zavisnosti od "onlajn igrica", mada se ovo može razumeti i kao kockanje zbog detalja iz njegove biografije koji pokazuju da mu je to stara slabost.

Tuluz je stoga odlučio da ga suspenduje i sada se očekuje rasplet problema, jer Nikolaisen nije vratio svoje dugove, a saigrači ga ne žele pored sebe u timu. 

Profimedia
Rasmus Nikolaisen sa loptom

Nekoliko igrača je čak i zapretilo da neće igrati ako se ne pronađe rešenje. Prema njihovom mišljenju Nikolaisen bi morao da dobije otkaz, a da preostalim plaćanjima koja su bila predviđena za njegove plate, budu podmireni oni koji su mu pozajmljivali novac. 

Nikolaisen je igrao u finalu Kupa i bio jedan od junaka najvećeg uspeha kluba. On je polaznik akademije danskog Mitjilenda, a u sezoni 2020/21 igrao je i za Portsmut.

Rasmus Nikolaisen je svojevremeno kažnjen od strane engleske FA zbog klađenja na 53 utakmice. Igrač je tada platio kaznu od 2.800 evra.

Za Tuluz ove sezone nastupa i povremeni srpski reprezentativac Veljko Birmančević. Njegove ime se ne nalazi među "žrtvama" Nikolaisena, što ne znači da i on nije pozajmljivao novac Dancu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike