Kup Srbije ulazi u samu završnicu: Želimo da pobedimo Zvezdu - igramo protiv najtežeg protivnika!

16.05.2023

15:54

0

Trener TSC-a Žarko Lazetić traži od svojih igrača da odigraju najbolje što mogu protiv crveno-belih

Kup Srbije ulazi u samu završnicu: Želimo da pobedimo Zvezdu - igramo protiv najtežeg protivnika!
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Fudbaleri TSC-a i Crvene zvezde igraju sutra (18.30 Tv Arena) polufinlalni meč Kupa Srbije, a trener domaćina Žarko Lazetić ističe da je najvažnije da njegovi igrači daju svoj maksimum protiv crveno-belih.

- Veliki je ovo uspeh, ovde je svaka utakmica eliminaciona i ja još jednom čestitam igračima i klubu na postignutim rezultatima i u sezoni i u Kupu. Kada se dodje do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg mogućeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio rezultatom 4:0. Znamo da kada Zvezdi nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto teško je protiv njih. Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobedjuje utakmice. Oni su nam, bez dileme, najteži rival. Nadam se da ćemo na predstojećem meču, ove sezone, pokazati da jesmo i koliko napredovali - rekao je Lazetić.

Trener TSC-a je istakao da su pred njegovom ekipom još tri ili četiri utakmice koje mogu da preokrenu sezonu.

- Što se mene tiče igrači su već napravili fenomenalan posao, bez obzira na rezultate u nekoliko predstojećih utakmica. Naravno, sada svi želimo više, da pobeđujemo u svakom duelu do kraja i trudićemo se da se koncentrišemo na svaki predstojeći. Želja nam je da meč protiv Zvezde odigramo najbolje što možemo i da se posle njega spremamo za sve ostalo što nas očekuje.

Lazetić je najavio promene u timu za duel sa Crvenom zvezdom.

- Želimo da igra najbolji, najsvežiji i najspremniji tim. Roster nam je ograničen zbog Mirčevskog i Radina koji su povredjeni, ali izvešćemo najbolju moguću ekipu, onu za koji smatramo da može da parira Zvezdi, a za naredne utakmice ćemo se konsultovati sa lekarskom službom i kondicionim trenerima. U sredu ću od igrača tražiti da se nadigravaju, ponavljaću im kako moraju da uživaju u prilici da se takmiče sa ovakvim protivnikom, a probaćemo i da se nametnemo koliko god budemo mogli - zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike