Zvezdin povratnik zove na Marakanu! Dok čekamo proslavu titule, Delije dođite i protiv Vojvodine!

11.05.2023

15:48

0

Autor: D. N.

Crveno-beli su najavili i besplatan ulaz za mališane do 12 godina

Zvezdin povratnik zove na Marakanu! Dok čekamo proslavu titule, Delije dođite i protiv Vojvodine!
Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Uroša Spajića - Copyright MN Press

Novu utakmicu u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde odigraće u subotu, kada će na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Vojvodina koja i dalje ima šanse da se plasira u kvalifikacije za UEFA takmičenja.

U konkurenciji za tim novog-starog prvaka biće i Uroš Spajić koji se nedavno oporavio od povrede i bio i strelac efektnog gola.

- Osećaj je sjajan, dugo iščekivan, jako sam srećan što sam se oporavio i što je povreda prošlost. Veoma mi je drago što sam se vratio upravo u Zvezdinom dresu i što se utakmica igrala na Marakani. Bio sam ushićen, jedva sam čekao da istrčim na teren, pogotovo što je to kod kuće, gde je najmilije.

Postigao sam lep gol i veoma sam srećan zbog činjenice da se tako sve odigralo, pred našim navijačima i mojom porodicom. Prethodnih godinu dana mi je prošlo kroz glavu u tom momentu, ali sam osetio i pozitivnu energiju kojom ću se voditi - kazao je Spajić uz još jedan poziv navijačima.

- Osetio sam od prvog trenutka konekciju između navijača i mene. Dodatna su mi motivacija da budem pravi, 100 posto spreman i da kad god budem igrao, budem na svom nivou, kao i da beležimo najbolje  moguće rezultate što je i najvažnije. Drago mi je što sam se vratio, sve je neuporedivo i na višem nivou u odnosu na ono kada si u inostranstvu. Nadam se da ću svojim partijama pružati zadovoljstvo svim navijačima, trudiću se, raditi na sebi kao i do sad.

Sa nestrpljenjem čekamo i proslavu titule koja je planirana za 28. maj. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Teško je vreme, ali ćemo se mi potruditi da svima koji dođu na Marakanu upriličimo lepe trenutke. Naravno nije nam lako da igramo u ovoj situaciji, ali daćemo sve od sebe da zvezdaši koji će siguran sam dobro ispuniti stadion zadovoljni odu sa Marakane - zaključio je defenzivac crveno-belih.

Utakmica je na programu u subotu, a počeće u 18.30 uz direktan prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

Takođe, crveno-beli su objavili da je ulaz za mališane starosti do 12 godina koji dođu na utakmicu u pratnji punoletne osobe sa ulaznicom besplatan.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike