Klop pojačao konkurenciju u napadu: Žota predstavljen na „Enfildu“

19.09.2020

16:48 >> 17:23

0

Autor: 24sedam

Portugalac stigao u Liverpul posle Alkantare

Klop pojačao konkurenciju u napadu: Žota predstavljen na „Enfildu“
Copyright Profimedia/Darren Staples/Sportimage via PA

Dva pojačanja u dva dana. Posle Tijaga Alkantare na „Enfild“ je stigao i Dijego Žota. Portugalac je došao iz Volvsa za 43 miliona funti, ali je u suprotnom pravcu otišao Ki-Jan Huver za 10 miliona funti.

– Veoma uzbudljiv trenutak za mene i moju porodicu. Još od malih nogu sam maštao da dođem u ovako veliki klub kao što je Liverpul. Šampioni sveta, Premiejr lige, jedan od najboljih timova na planeti. Ne možete da kažete ne kada vas pozovu – poručio je Žota.

Nosiće dres sa brojem 20.

– Mogu da obećam da ću dati sve od sebe i nadam se da ću pružiti dobre partije. Ja sam timski igrač, igram napred i moj posao je da pronađem prostor da postižem golove i asistiram i to je ono što od mene možete da očekujete. Navijači mogu da računaju na mene – rekao je Žota.

Klop je na ovaj način dodatno pojačao konkurenciju u napadu i tako dao dodatni podstrek ubitačnom trilingu Maneu, Salahu i Firminu da ostanu u formi. Očekuje se da dođe još jedan igrač, pojačanje u defanzivnoj liniji kao zamena za Lovrena. Spominje se Ozan Kabak iz Šalkea.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike