Prvenac u dresu Partizana sa posebnom posvetom! Gol za sve žrtve nezapamćenih zločina u Srbiji!

09.05.2023

11:33

0

Autor: G. F.

Snažna poruka Zlatana Šehovića posle prvog gola u crno-belom dresu

Prvenac u dresu Partizana sa posebnom posvetom! Gol za sve žrtve nezapamćenih zločina u Srbiji!
Zlatan Šehović - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar sa 2:0 u 34. kolu Superige, ali je utakmica, kao i sve ostale, prošla u senci užasa koji je zadesio Srbiju prethodnih dana.

Utakmica je počela minutom ćutanja za sve žrtve zločina, dok su na semaforu bila ispisana imena nastradalih. Igrači oba tima nosili su majice sa natpisom "Ujedinjeni u bolu i tuzi". Strelac prvog gola na meču, ujedno i svog prvog za Partizan bio je Zlatan Šehović.

- Presrećan sam zbog pobede tima. Da nastavimo sada taj pobednički niz, da se ne predajemo i da se borimo do kraja za drugu poziciju. Ali najiskrenije, posvetio bih ovaj prvi gol u crno-belom dresu svim žrtvama nezapamćenih zločina koji su se desili u poslednjih nekoliko dana. Neka svi počivaju u miru - rekao je Šehović i doda je meč sa Novim Pazarom ponovo bio težak.

- To nam se dešava po ko zna koji put, da uđemo u utakmicu, rano postignemo gol i onda stanemo. Nismo imali tečnost u igri, ušli smo u bespotrebne tranzicije, ali na kraju se sve svede da je pobeda najbitnija i da ćemo sve to popraviti.

Partizan se tri kola pre kraja plej-ofa SLS nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 64 boda.

- Sada moramo malo da gledamo u tuđe dvorište, da se nadamo nekom kiksu naših rivala i da dođemo do tog drugog mesta, jer mislim da to zaslužujemo - zaključio je Šehović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike