Milojević posle Voždovca priznao da brine pred dve bitne utakmice do kraja sezone!

08.05.2023

22:27

0

Trener Crvene zvezde nije mogao da bude zadovoljan baš svim aspektima igre u rutinskoj pobedi na krovu TC Stadion

Milojević posle Voždovca priznao da brine pred dve bitne utakmice do kraja sezone!
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Bitno je da smo pobedili. Mnogo lepih akcija, ali je nedostajalo efikasnosti i to je nešto što me brine jer imamo dve izuzetno bitne utakmice do kraja sezone, to su polufinale i, nadam se, finale Kupa - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle pobede na gostovanju Voždovcu (2:0).

- Takođe, u prvenstvu dočekujemo Vojvodinu i Novi Pazar, a gostujemo Radničkom iz Kragujevca. Dobro je što možemo da rotiramo pored ovog što smo imali danas, jer u protokolu nisu bili Spajić, Milunović, Rodić, Krstičić i Gobeljić, i to je luksuz. Osetila se neiugranost, bez želje da nekog kritikujem, ali možda su neki nastojali malo više da sami rešavaju, umesto da to čine kolektivno, međutim, videli su u ove dve utakmice da to ne ide tako. Ima još stvari na kojima možemo da radimo do kraja sezone - izjavio je Milojević.

Zvezdin trener bio je zadovoljan činjenicom da su golove postigli Aleksandar Pešić, koji se oporavio od povrede i mladi Jovan Mijatović, koji je postigao prvenac.

- Važno je da su njih dvojica upisali pogotke, iako su imali prilika da još bolje odreaguju u kaznenom prostoru i upišu još koji gol. Žao mi je što se Ivanić nije upisao u strelce, jer često ulazi u šanse, pogotovo u poslednje tri-četiri utakmice. Svakako, bitno je za Mijatovića da dobija šansu i postiže golove, te raste iz utakmice u utakmicu. Ima talenta, mlad je, imao je tu sreću da debituje u prvenstvu, Evropi, upiše prvenac i ako se održi na zemlji, biće dobar - poručio je Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike