VAR vara, nama preostaje da se molimo Bogu! Lalatović ponovo nezadovoljan - Ja više pojma nemam!

08.05.2023

11:53

0

Autor: A. S.

"Kad se povuče ona linija ne znaš više ni da li je izašla, da li nije izašla, da li je ili nije penal"

VAR vara, nama preostaje da se molimo Bogu! Lalatović ponovo nezadovoljan - Ja više pojma nemam!
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Preuzeo je Nenad Lalatović ekipu Mladosti GAT sa ciljem da ih ostavi u Superligi. Međutim, rezultati koje novosadski sastav postiže, ne idu na ruku planova stručnjaka, koji je i nakon jučerašnjeg remija sa ekipom Spartaka, 1:1, imao šta da kaže.

Mladost trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli, na samo tri kola do kraja, a Lalatoviću nisu jasne pojedine odluke iz finiša meča.

Domaćin je imao prednost do 84. minuta, kada je izjednačio Edmund Ado, ali je onda usledila prava drama. Subotičani su u finišu ostali bez dvojice igrača, prvi je teren napustio Noboru Šimura, kada je srušio Brazilca Kristijana Dal Bela na ivici kaznenog prostora. Mladost je dobila slobodan udarac, a ne penal, koji je Lalatović smatrao da su zaslužili.

- Imali smo neke svoje šanse, da li je bio penal ili nije. Više ne znam da li VAR služi da bi var'o. VAR vara, VAR je varalica, više ne znam ni šta je penal, šta nije penal. Kad se povuče ona linija ne znaš više ni da li je izašla, da li nije izašla, da li je ili nije penal, kad je penal... Kad je ruka ili nije? Ja pojma više nemam - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Istakao je Lalatović i da je mladi Jovan Mituljkić imao sjajnu priliku da donese prednost od 2:0.

- Ne zameram nikome ništa, Mituljikić je morao kad je izašao 'jedan na jedan' sa golmanom da odigra. Nije dobro šutnuo, ali kad je već šutirao, to se daje na 1:0. Ipak je on neko ko je igrao u Crvenoj zvezdi i ko treba da se vrati u Crvenu zvezdu. Sa takvim svojim kvalitetom on bi to morao da realizuje - kazao je on, pa se još jednom osvrnuo na suđenje, kao i na raspored. Novosađane sada čeka gostovanje Radniku, pa su domaćini Napretku i na kraju gostuju u Lučanima:

- Što se tiče suđenja, neću komentarisati ništa situaciju kad je Kris pobegao. Takav isti penal sviran je i za Javor protiv Spartaka, ali ništa to ne umanjuje. Moj kolega i njegov tim nose zasluženi bod iz Novog Sada. Nama preostaje da se molimo Bogu, da vidimo kako će da se završe ostale utakmice, da li će nam rezultati ići na ruku i da pokušamo da od poslednjih devet bodova uzmemo svih devet.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike