Napolijeva titula se slavi i u Engleskoj: Bravo, braćo! Danas sam i ja navijač, zaslužujete godinama titulu

05.05.2023

22:30

0

Autor: P.K.

Postao je legenda kluba, ali je otišao pre osvajanja titule

Napolijeva titula se slavi i u Engleskoj: Bravo, braćo! Danas sam i ja navijač, zaslužujete godinama titulu
Kulibali u Napoliju - Copyright Profimedia

Bivši štoper Napolija Kalidu Kulibali poslao je čestitku svojim bivšim saigračima iz Napolija, u kojoj je rekao igračima da "godinama zaslužuju" osvajanje titule u Seriji A i da je u četvrtak navijao kao "deo navijača".

Senegalac je zabeležio 317 nastupa u svim takmičenjima tokom osmogodišnjeg boravka u Napoliju, pre nego što se prošlog leta preselio u London kako bi se pridružio Čelsiju za oko 40 miliona evra.

Međutim, uprkos promeni kluba tokom leta, Kulibali se i dalje oseća kao deo Napolija i zahvalio je svima koji su mu pomogli da se oseća kao kod kuće u gradu nakon dolaska iz Genta 2014. godine.

- Čestitke svima vama, braćo Napolitanci! Došlo je vreme. Morali smo da čekamo godinama, pa mesecima, pa nedeljama, danima, satima, ali sada je gotovo… Mi smo PRVACI ITALIJE! – napisao je Kulibali, pa nastavio:

- Ova grupa nas je usrećila. Borili su se za čitavu populaciju i učinili sve nas srećnima. Da, danas sam deo navijača. Sva zasluga ide ovoj grupi i svima onima koji rade za Napoli jer su učinili ono što su mnogi pokušavali da urade godinama i uspeli. Prošli su kroz krv i suze za ovaj grad, ove navijače, te ljude koji su mi pomogli da se osećam kao kod kuće od prvog dana. Zato, bravo za ovaj Napoli! Srećan sam zbog svih nas Napolitanaca koji su to zaslužili godinama i koji se nadam da će u budućnosti imati još više uspeha. Hvala Napulju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike