TSC je kao favorit, ali je ove sezone samo gubio od Novog Pazara: Trener izuzetno oprezan pred četvrtfinale

04.05.2023

00:44

0

"Utakmica jeste eliminaciona, ali je ne bih izdvajao od ostalih"

TSC je kao favorit, ali je ove sezone samo gubio od Novog Pazara: Trener izuzetno oprezan pred četvrtfinale
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je pred utakmicu sa Novim Pazarom da njegova ekipa ima malo prostora za greške.

Fudbaleri TSC-a u četvrtak od 16 sati dočekuju u Bačkoj Topoli ekipu Novog Pazara u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

- Ovo je izuzetno važna utakmica, jer je eliminaciona, ali je svakako ne bih izdvajao od ostalih utakmica koje smo igrali u poslednje vreme ili onih što slede. Ulazimo u period gde će svaka utakmica na neki način biti eliminaciona i to nam govori da moramo biti maksimalno fokusirani, bez mnogo prostora za greške. Utakmica dolazi vrlo brzo nakon meča sa Partizanom i probali smo za ova dva, tri dana da se igrači prvo odmore, a onda i analiziramo prethodnu utakmicu.

Lazetić dodaje da u utakmici sa Novim Pazarom nema favorita.

- Često se slažem kada kažu da smo favoriti ili kad kažu da nismo. U ovom slučaju nama dolazi protivnik koji je za nas uz Crvenu zvezdu i Partizan najnezgodniji. Od njih smo izgubili dve utakmice u ovoj sezoni, jedine dve koje smo odigrali sa njima. I koliko god mi na papiru bili favoriti i to želeli da budemo, očigledno nam ta ekipa i njihov način igre ne odgovaraju. Zato moramo maksimalno da se skoncentrišemo na ovaj meč sa Novim Pazarom, kako ne bi dozvolili neko iznenađenje.

Odbrambeni igrač TSC-a Nemanja Petrović konstatuje da je pred njegovim timom težak ispit.

- Dva puta smo od Novog Pazara izgubili ove sezone i to je protivnik koji nam ne odgovara. Možda baš zbog toga i imamo silan motiv da im se odužimo i ostvarimo pobedu, pogotovo što je u pitanju eliminaciona utakmica, gde nam je cilj da doguramo što dalje u tom takmičenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike