Stanković podneo ostavku, klub ne želi da je prihvati! Haos u Đenovi!

01.05.2023

08:23

0

Autor: A. S.

Italijani i dalje imaju planove sa srpskom legendom

Stanković podneo ostavku, klub ne želi da je prihvati! Haos u Đenovi!
Dejan Stanković - Copyright Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Stigao je Dejan Stanković na klupu Sampdorije kao veliko pojačanje i nada za opstanak u Seriji A, ali, nažalost, nije uspeo da probudi uljuljkanu ekipu, pa je u finišu sezone, nakon još jednog poraza, rešio da ponudi ostavku.

Bilo je teških dana i utakmica, i uvek je Stanković izvlačio poslednje atome snage i u razgovoru sa medijima govorio da ne odustaje. Međutim, sada je izgleda došao kraj.

Pitanje je samo da li će njegova ostavka biti prihvaćena, a poraz od Fiorentine bio je taj koji je prelio Stankovićevu čašu.

Italijanski mediji navode da je Dejan Stanković odmah posle utakmice podneo ostavku i to je obrazložio igračima, ali klub želi da bivši trener Zvezde završi sezonu, oa je tu nastao problem.

- Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom i ponosom. Dao sam sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju sto puta. Ne krivite igrače, ovih 5:0 je samo na meni. Pričajmo o tome! - rekao je Stanković u obraćanju medijima posle utakmice u Firenci.

Stanković je na klupu slavnog kluba došao u oktobru i na 26 utakmica, ostvario samo četiri pobede, šest remija i čak 16 poraza. 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike