Poslednji ispraćaj nekadašnjeg omladinca Zvezde, kasnije i trenera! Zna se termin sahrane Igora Kalabe!

28.04.2023

13:52

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji fudbaler, a kasnije i trener preminuo je u 43. godini. Igrao je u nekoliko srpskih klubova

Poslednji ispraćaj nekadašnjeg omladinca Zvezde, kasnije i trenera! Zna se termin sahrane Igora Kalabe!
Igor Kalaba - Copyright Printscreen/Twitter/kalaba80

Igor Kalaba će biti sahranjen sutra (10.30) na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Nekadašnji fudbaler i trener preminuo je u 43. godini, povodom prerane smrti oglasili su se i neki njegovi bivši klubovi.

Tako se IMT oglasio i ujedno potvrdio tužnu vest.

- Sa velikom tugom i žaljenjem vas obaveštavamo da je preminuo Igor Kalaba, bivši trener našeg kluba. Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, a kasnije izuzetan trener, ostaće upamćen kao stručnjak koji je prvi put u istoriji uveo Omladince IMT-a u Omladinsku ligu Srbije i prošlu sezonu završio sa velikim uspehom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

 

Igor je bio veoma važan član naše sportske porodice, voljen od strane svih u klubu, a naročito igrača koje je trenirao i koji su fudbalski rasli zahvaljujući njegovom znanju. Igore, neka ti je večna slava i hvala ti na svemu! - piše u objavi IMT-a, a od Kalabe se javno oprostio i Voždovac.

- Fudbalski klub Voždovac je primio tužnu vest, nekadašnji igrač i trener našeg kluba Igor Kalaba preminuo je u svojoj 43. godini. Kalaba je igrao u veznom redu, za klub sa Dušanovca nastupao je u sezoni 2008/09.

Tokom igračke karijere branio je boje i Srema iz Jakova, Srema, Radničkog iz Obrenovca, BASK-a, Dorćola i Zemuna. Nakon toga uspešno se bavio trenerskim poslom, a jednu sezonu bio je angažovan i u omladinskoj školi "zmajeva", gde je predvodio selekciju igrača rođenih 2003. godine.

Fudbalski klub Voždovac izražava iskreno saučešće porodici Igora Kalabe! Slava mu! - navedeno je u saopštenju "zmajeva", a od Kalabe se oprostio i Igor Duljaj, trener Partizana.

- Želeo bih da izjavim duboko saučešće porodici Kalaba. To je igrač koji je igrao u Crvenoj zvezdi, prošao celu omladinsku školu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kalaba (@kalaba80)

 

Ta vest me je duboko potresla jer sam ga video pre mesec dana. Jedan od najpoštenijih i najtalentovanijih momaka... Duboko saučešće porodici Kalaba - kazao je Duljaj tokom najave 170. "večitog derbija".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike