Filipu je preminula majka, oni su mu odali priznanje! Teški dani u Voši, ali ekipa nastavlja da se bori za plasman više!

23.04.2023

07:25

0

Autor: A. S.

Batak otkrio razlog proslave pogotka sa duela sa Novim Pazarom

Filipu je preminula majka, oni su mu odali priznanje! Teški dani u Voši, ali ekipa nastavlja da se bori za plasman više!
Nikolić slavi pogodak sa dresom Malbašića - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Vojvodine juče su ostvarili prvu pobedu u plej-ofu i prenoćili na četvrtoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Evropu. Lale su na svom Karađorđu sa 4:0 savladale Novi Pazar, a u sastavu domaćina nije bilo Filipa Malbašića.

Prvotimci Voše su golove slavili upravo sa njegovim dresom u rukama, a nakon meča, trener ekipe, Radoslav Batak je objasnio i zašto.

- Glavna stvar danas bila je što su igrači zaboravili prošlu utakmicu i ovo shvatili kao novi meč. Tokom nedelje imali smo problema, našem Filipu Malbašiću preminula je majka i mi smo svi zajedno bili na sahrani i oni su mu danas odali priznanje proslavom golova, jer nam je on nedostajao danas na terenu - kazao je Batak, a potom se osvrnuo na utakmicu:

- Dobro smo otvorili meč, o tome smo i razgovarali pre meča, ovaj put smo bili bolji, dali smo dva gola na vreme. Žao mi je što svi momci dobro rade, ali ne mogu svi da igraju. Ali raduje me što se svi raduju našoj kolektivnoj, zajedničkoj pobedi. Sada možemo da se borimo za plasman više i treba da shvatimo koliko možemo i da ne prekidamo ovaj niz. Sledeći rival je Radnički iz Kragujevca, očekuje nas novi izazov i nadam se da ćemo imati isti pristup kao danas. Čestitam svim igračima na današnjem izdanju i zajedništvu.

On je pohvalio i mladog Jovana Miloševića, ali i istakao da tim izbacuje pojedinca.

- Milošević je željno čekao taj gol, mi tokom nedelje vidimo kada se neko oseća bolje, imamo jednostavno takav odnos sa svima. Nemanja Nikolić od prvog dana od kako smo mi došli trenira fantastično, ali ga je stigao malo i umor. Mi imamo tu dobru interakciju, razgovaramo sa svim igračima, pa smo tako i sa Miloševićem i on je prihvatio neke stvari sa treninga. Taj gol je došao kao nagrada za sav taj trud i rad, što je veoma važno za napadače. Ipak, ja ne bih ocenjivao samo kroz golove već i zbog svega onog što rade za ekipu - istakao je Batak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike