Liverpulu uspelo da nasmeje Klopa! Malo je njegovih osmeha bilo ove sezone!

18.04.2023

16:54

0

Autor: G. F.

Menadžer Crvenih konačno je dobio do igrača ono što očekuje

Liverpulu uspelo da nasmeje Klopa! Malo je njegovih osmeha bilo ove sezone!
Jirgen Klop - Copyright YouTube/This is Anfield

Samo čudo u završnici Premijer lige moglo bi da pogura fudbalere Liverpula do učešća u ligi šampiona.

Trenutno osma pozicija ne obećava takav rasplet, ali već smo se u fudbalu nagledali sličnih situacija, pa ne smemo da isključimo i taj scenario po kom Crveni stižu do 4. mesta.

Ako budu igrali kao u ponedeljak uveče u gostima kod Lidsa nema dileme da će sezonu završiti na najbolji mogući način. Naravno, moraće da gledaju i šta rade timovi koji su trenutno ispred njih.

Ono što se sigurno može tvrditi je da će izdanjima poput tog sa Lidsom ili onog sa Mančester junajtedom (7:0), a koji im je do prošle večeri bio poslednji trijumf u svim takmičenjima, učiniti sa se svi osećaju zadovoljnim finišom sezone bez obzira na to gde budu završili.

Za početak uspeli su da izmame osmeh na lice menadžeru Jirgenu Klopu, a taj prizor nije mnogo puta viđen ove sezone.

- Ne znam gde ćemo završiti, ali ovo će se nastaviti posle sezone. Zato nam trebaju svi rezultati i svi nastupi da gradimo na tome i shvatimo, kako bismo gradili nešto novo, nešto malo drugačije!

 

 

Klop je istakao da je njegov tim u duelu sa Lidsom izgledao najbolje u sezoni!

- Nemam dilemu da je ovo naša najbolja igra ove sezone. Pritiskali smo protivnika, terali ga da pravi greške i to je na kraju dalo rezultat, ali ne govorim to samo zbog visoke pobede od 6:1, već zbog celokupnog utiska. E sad, da li je to dovoljno da se stigne do četvrte pozicije na tabeli? Iskreno, ne znam. Zaostajemo devet bodova za Njukaslom, neće biti lako obezbediti učešće u Ligi šampiona naredne sezone, ali mi ćemo se boriti. Duboko sam uveren da će nas ova pobeda podići, dati nam samopouzdanje da nastavimo sa dobrim partijama!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike