Milojeviću je falilo samo jedno, ostalim je zadovoljan!

10.04.2023

20:14

0

Autor: 24sedam

Utakmica je odigrana bez publike, što je šef struke crveno-belih naglasio

Milojeviću je falilo samo jedno, ostalim je zadovoljan!
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Pobedom od 2:0, fudbaleri Crvene zvezde su okončali deo sezone pre početka plej-ofa. Ekipa Miloša Milojevića savladala je Radnički 1923, ali nije bilo navijača na tribinama da to vide.

- Drugačije je bez prisustva publike, pogotovo jer smo navikli na vetar u leđa i s te strane je energetski bilo malo monotono, ali momci su odradili dobar posao protiv ekipe koja stoji u bloku, igra na kontakt i faul. Utakmica je, za moj ukus, bila spora, ali smo dosta kreirali, postigli dva gola, mogli i još, tako da je bilo dobrih.

Igrači koji su ušli (Srnić, Mituljikić, Mitrović, Mijatović i Nikolić prim. aut.) su pokazali kvalitet i budućnost, odmorili i Pešića i Kangu, uz to nismo iskoristili Kataija i Ivanića do kraja. Sve u svemu, pozitivan utisak  - počeo je Milojević čiji tim posle 30 kola u Superligi nema poraz...

- To je bio naš cilj i čestitam momcima na tome što su neporaženi posle 30 utakmica. To ništa ne znači, ako ne nastavimo u istom ritmu, tako da ne razmišljam o plej-ofu, već samo o narednom rivalu, a to će verovatno biti TSC. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo da li smo ostvarili naš cilj - podvukao je Milojević.

Kada se kompletira kolo, znaće se raspored igranja u plej-ofu, ali je izvesno da će crveno-beli odbraniti tron.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike