Duljaj ponovo o "problematičnom" Dijabateu! Pre je tražio kaznu, a sada je pričao o sujeti

10.04.2023

16:21

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih je uoči meča sa Čukaričkim pričao i o praznim tribinama

Duljaj ponovo o "problematičnom" Dijabateu! Pre je tražio kaznu, a sada je pričao o sujeti
Igor Duljaj - Copyright FK Partizan/M. Todorović

 Na Banovom brdu Čukarički će sutra dočekati gradskog rivala, ekipu Partizana. Duel belo-crnih i crno-belih, koji će početi u 18 časova najavio je i šef struke gostiju Igor Duljaj.

- Veliki ulog je u sutrašnjem meču, pošto nekoliko timova konkuriše za drugo mesto. Neće biti lako, Čukarički ima prednost domaćeg terena. Igraju odličan fudbal, kao i TSC. Dobro smo trenirali prethodnih dana, atmosfera u ekipi je dobra. Videćemo kako će to sutra da izgleda. Naravno da je pritisak ogroman, ali kao što sam više puta ponovio mora da se živi sa tim - kazao je Duljaj čiji je tim trenutno četvrti na tabeli. 

Tim iz Humske ima 57 bodova, dok Čukarički i TSC dele drugo i treće mesto sa po 59. Crvena zvezda je ubedljivo prva sa 79 bodova.

- Sutra nas očekuje drugačija utakmice od one koju smo imali na svom terenu protiv Voždovca. Ta utakmica je već prošlost. Ono što me raduje je da smo na utakmici protiv Voždovca imali smo dosta šansi, igrali smo dobro, imali smo pozitivan pristup i bili smo dobro organizavani. To od igrača očekujem na svakoj utakmici - naglasio je Duljaj i dodao da je u ovom trenutku svaki igrač potreban Partizanu.

- Čukarički ima dobru ekipu. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, a tu je nekoliko fudbalera koji su igrali za Partizan, pre svega Đorđe Ivanović. Vrše presing i ne dozvoljavaju protivniku da dođe do svoje igre. Nisu slučajno na toj poziciji na kojoj se sada nalaze. Mnogo mi se sviđa kako igra ekipa Čukaričkog.

Inače, novinari su upitali da li će za sutrašnji meč prisutan biti i Fuseni Dijabate, čiji je povratak u Srbiju potrajao duže nego što je planirano.

- To još ne mogu da kažem, da li računam na njega za sutrašnju utakmicu. U ovom trenutku je svaki igrač potreban Partizanu, nema nikakve sujete, svako ko može da pomogne je dobrodošao - kazao je Duljaj koji je tražio kaznu za Dijabatea.

Trener Partizana je na kraju pozvao navijače da dođu u velikom broju na sutrašnji meč i da pomognu "crno-belima" da ostvare dobar rezultat.

- Ne osećam se izdano, svako ko dođe na stadion je dobrodošao. Znate, sneg, kiša, sunce, ljudi su došli, ko god da je došao, znači. Ja bih bio najsrećniji kada bi bio pun stadion. Skakao bih od sreće, da li sa klupe ili sa tribina, srce bi mi bilo puno. Sve bih dao za to - zaključio je Duljaj.

Kao što je rečeno, meč će početi sutra u 18 časova, uz direktan prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike