Zvezdin prvi pik ponovo pričao! Bahar zna da je nastala buka zbog njega!

09.04.2023

13:46

0

Autor: D. N.

Za stratega Makabija iz Haife zainteresovani beogradski i pirejski crveno-beli

Zvezdin prvi pik ponovo pričao! Bahar zna da je nastala buka zbog njega!
Barak Bahar - Copyright Profimedia

Sezone u izraelskom i srpskom fudbalskom prvenstvu traju, a čovek koji trenutno najviše "povezuje" dva šampionata je Barak Bahar. Šef stručnog štaba Makabija iz Haife je na "radaru" Crvene zvezde.

Kako su prvi najavili mediji u Izraelu, Bahar bi na kraju sezone trebalo da zameni Miloša Milojevića na klupi prvaka Srbije. Ali, iz njegove poslednje izjave ne bi moglo da se sazna nešto novo.

- Glavom sam u Haifi, tim i ja radimo naporno kako bismo osvojili titulu. Buka iz pozadine oko mog imena me aposlutno ne uznemirava. Trenutno je važno da se igrači i ja fokusiramo samo na osvajanje titule - diplomatski je odgovorio Bahar.

Olimpijakos je navodno imao plan da odmah dovede Bahara, što je on takođe navodno odbio.

- Neću sigurno napustiti tim tokom sezone. Već sam rekao da ima ponuda i interesovanja, ali trenutno ne zanima samo Makabi. Čim bude trebalo nešto da se objavi to ću i da uradim. Neću sigurno da šaljem poruke preko društvenih mreža. Volim izazove, ali trenutno je Makabi iz Haife veliki izazov. Želim da osvojim titulu u sezoni Lige šampiona. To se nikada nije dogodilo u Izraelu - zakjučio je strateg Makabija.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike