Zvezda ga čeka, a šta kaže on? Barak Bahar prvi put progovorio o potencijalnom dolasku na Marakanu!

30.03.2023

19:50

0

Autor: A. Š.

Izraelski trener otkrio da će iskreno razgovarati sa igračima Makabija, pa poručio kako želi da stavi tačku na sve priče

Zvezda ga čeka, a šta kaže on? Barak Bahar prvi put progovorio o potencijalnom dolasku na Marakanu!
Barak Bahar - Copyright Profimedia

Kao grom iz vedra neba u sredu je odjeknula vest da će Crvena zvezda s novim trenerom naredne sezone igrati u Ligi šampiona. Izraelski mediji prvi su izvestili o pregovorima Zvezdinih izaslanika sa strategom Makabija iz Haife Barakom Baharom, da bi ubrzo u Srbiji došli do saznanja da je posao praktično završen.

Dan kasnije interesovanje javnosti u obe zemlje ne prestaje, pa je izraelski stručnjak izlazak pred predstavnike medija uoči nastavka nacionalnog šampionata odlučio da iskoristi kako bi, prema njegovim rečima, stavio tačku na sve spekulacije i priče.

- Razumem da medije to zanima. Potpuno prirodna stvar. Napravili smo ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona i stizale su ponude za mene i igrače. Bilo ih je u prošlosti kao što ih ima i sada. Tu je agent koji se bavi time i tu sam ja koji se bavim Makabijem – kazao je Bahar, pa dodao će sve sve raditi u dogovoru sa vlasnikom izraelskog šampiona Jakovom Šaharom.

- Želim da stavim tačku na ovu priču jer nas u subotu čeka važna utakmica. Najvažnije mi je da navijače i dalje činimo ponosnim i da uživaju u našem fudbalu. Ništa drugo me ne zanima - rekao je Bahar.

Trener koji je Zvezdu prošlog leta koštao plasmana u elitno takmičenje priznao je da još o aktuelnoj temi nije pričao sa svojim izabranicima.

- Nisam još pričao ni sa kim od njih jer još nisu svi stigli sa reprezentativnih akcija. Kada svi budu tu objasniću im situaciju na najiskreniji mogući način. Ne želim ništa da krijem od njih – naglasio je Bahar i tako između redova potvrdio da se nešto ozbiljno kuva na relaciji Haifa – Beograd.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike