Partizan je ređao šanse, a Zvezda slavila u "korona derbiju"! Ivanić doneo prvu pobedu Dejanu Stankoviću! (VIDEO)

07.04.2023

07:27

0

Autor: G. F.

Crveno-beli su na današnji dan stavili obe ruke na titiulu prvaka Srbije

Partizan je ređao šanse, a Zvezda slavila u "korona derbiju"! Ivanić doneo prvu pobedu Dejanu Stankoviću! (VIDEO)
Ivanić slavi gol dat Partizanu - Copyright MN Press

Među brojnim derbijima koji se dugo pamte ili se brzo zaboravljaju, 164. po redu, odigran na današnji dan 2021. godine negde je na sredini.

Sećanja su još sveža, pa se ne može reći da će dugo biti pamćen, ali će navijačima Crvene zvezde sigurno biti mnogo draži kad god ga se sete.

Bila je to utakmica igrana bez prisustva navijača zbog mera zaštite od koronavirusa. Utakmica koja je umnogome odredila rasplet u Superligi Srbije.

 

 

U ovaj duel crveno-beli su ušli sa pet bodova prednosti u odnosu na rivala i posle trijumfa od 1:0 mogli polako da počnu sa proslavom nove šampionske titule.

A na terenu je bilo svega. Partizan je gospodario terenom u prvom poluvremenu, ređao šanse, imao osam šuteva ka golu Borjana, Holender je pogodio prečku, Jović traljavim šutem propustio šansu da postigne prvenac...

I za sve to stigla je kazna u nastavku. Igrao se 58. minut kada je na odlična centaršut Kange iz kornera sjajno reagovao Mirko Ivanić i smestio loptu iza leđa Vladimira Stojkovića.

Sve do 89. minuta delovalo je da crno-beli ne mogu ni da zaprete, a onda je Borjan skinuo zicer Sumi i doneo titule vredne bodove crveno-belima. I prvu pobedu treneru Dejanu Stankoviću u večitim derbijima!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike