Urnebesna izjava navijača u invalidskim kolicima: Kad ih vidim kako igraju imam nadu da ću i ja postati fudbaler! (VIDEO)

06.04.2023

16:26

0

Autor: G. F.

Niko ne može da te uništi kao onaj koji te voli, dokaz je ovaj navijač Vest Hema

Urnebesna izjava navijača u invalidskim kolicima: Kad ih vidim kako igraju imam nadu da ću i ja postati fudbaler! (VIDEO)
Rasprava Mojesa i Součeka - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Bliži se rasplet u svim ligama širom Evrope, a izuzetno zanimljivi dani čekaju nas u Premijer ligi.

Ne samo zbog šampionske trke, ili one za mesta u evropskim takmičenjima, nego i zbog opstanka.

Tamo dole je baš gusto. Ekipu Kristal palasa, koja je na 12. mestu i poslednji tim na tabeli Sautempton, deli samo sedam bodova! A pred njima je još 11, odnosno u slučaju Vest Hema 12 utakmica.

Baš je klub iz Londona tema ove priče. Nalaze se na 15. mestu sa istim brojem bodova (27) kao priv tim iz zone ispadanja Bornmut, a imaju dva više od 19. Lestera i četiri od 20. Sautemptona.

U sredu uveče odigrali su "čekićari" zaostalu utakmicu 7. kola i umesto da pobegnu iz opasne zone, doživeli su pravi debakl. Njukals je kao gost slavio sa 5:1, a komentar utakmice jednog navijača Vest Hema je potpuni hit na društvenim mrežama.

Čovek u invalidskim kolicima navija za Vest Hem i gleda utakmice godinama, izneo je svoje utiske nakon susreta sa Njukaslom.

 

 

- Ovo je bila jedna od najgorih utakmica koje sam gledao u životu! A video sam brojna s**nja. Ovo je bilo gore od toga - u dahu je ispričao Džordž Barnard, inače vlasnik sezonske ulaznice, pa nastavio:

- Onaj prvi gol to što je uradio Tilo Kerer. Ja ne hodam, ali gledajući kako oni igraju fudbal, daju mi nadu da ću i sam postati fudbaler!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike