Lampard je vojnik Čelsija! Legendarni as prihvatio da ugasi požar i to na oročeno vreme!

05.04.2023

20:53

0

Autor: A. Š.

Londonski klub veoma blizu da dobije naslednika Grejema Potera

Lampard je vojnik Čelsija! Legendarni as prihvatio da ugasi požar i to na oročeno vreme!
Frenk Lampard - Copyright Profimedia

Novi vlasnici Čelsija ušli su sa velikim ambicijama u klub, ali prvu sezonu neće pamtiti po dobrom. Iako su uložili ogromna finansijska sredstva u igrački kadar, lutanja sa menadžerima pokazala su da i te kako imaju da uče o poslovanju elitnih sportskih organizacija.

Posle rastanka sa Tomasom Tuhelom, londonski klub je ekspresno završio saradnju i sa njegovim naslednikom Grejemom Poterom, koji je na klupu londosnkog kluba seo početkom septembra prošle godine.

Odmah pošto je ozvaničen rastanak sa nekadašnjim menadžerom Brajtona, kojem je Čelsi platio obeštećenje od oko 20 miliona evra, Julijan Nagelsman je iskočio kao prvi kandidat za njegovog naslednika, međutim deluje da će mladi Nemac sačekati na dolazak u Premijer ligu.

Barem do leta, jer kako piše Fabricio Romano Frenk Lampard je dao pristanak da do kraja sezone sedi na klupi kluba sa „Stamford bridža“.

Najpoznatiji insajder u svetu fudbala objavio je legendarni as i nekadašnji kapiten „plavaca“ spreman da na oročeno vreme preuzme Čelsi, te da su razgovori dve strane uznapredovali i da se samo čeka zeleno svetlo odgovornih na „Stamford bridžu“ da se posao ozvaniči.

Romano na kraju dodaje da će Tod Boli i saradnici nastaviti pregovore sa dvojicom prvih kandidata za „stalnog“ menadžera, te da su nove runde pregovora sa Nagelsmanom i Luisom Enrikeom već zakazane.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike