Kejn trpi kritike navijača i engleskih asova zbog foliranja: Zašto tako pada? S.ebao je drugog igrača, kakav idiot! (VIDEO)

04.04.2023

10:55

0

Autor: D. P.

Englezi ne praštaju

Kejn trpi kritike navijača i engleskih asova zbog foliranja:  Zašto tako pada? S.ebao je drugog igrača, kakav idiot! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Nema veze što si engleski reprezentativac i možda najbolji engleski fudbaler, ako si folirant!

Ovako bi ukratko moglo da se opiše stav engleskih navijača posle sukoba Abdelajea Dukurea i Harija Kejna na utakmici Totenhema i Evertona koja je završena 1:1.

"Karamele" su bile prinuđene da igraju sa desetoricom posle isključenja Dukurea, ali odmah nakon pokazanog crvenog kartona Malijcu svi su se zapitali da li je Kejn sve dobro odglumio kako bi primorao sudiju da isključi nervoznog rivala.

 

 

Nije sporno da je igrač Evertona stavio prste na lice Kejnu, ali sumnju stvara intezitet tog kontakta i da li je Englez morao baš tako da padne kao da ga je Tajson pogodio svojim razornim krošeom u glavu.

- Ovo je bilo sramotno. Šta Kejn radi ovde... Zašto tako pada? S.ebao je drugog igrača, kakav idiot. Ovo je bilo neprijatno, kao da su ga udarili pesnicom u lice. Da su moja deca ovo uradila, ja bih se na njihovom mestu izvinio - rekao je bivši igrač Liverpula Deni Marfi za "Bi-Bi-Si".

 

 

- Ne radi se o crvenom kartonu, već o načinu na koji Kejn pada na zemlju. Za takav pad je zaista bilo premali kontakt. Bilo bi me sramota da sam tako nešto uradio ili da sam video mog sina. Ja bih mu savetovao da nikada više ne uradi nešto tako - pričali su uglas Geri Nevil i Džejmi Karager tokom komentarisanja najzanimljivijih detalja na utakmici.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike