Real grmi pred El klasiko! Igraćemo protiv Barselone i sudija, evo vam i dokaz! (VIDEO)

04.04.2023

16:32

0

Autor: G. F.

Veliki španski derbi na programu je u sredu od 21.00

Real grmi pred El klasiko! Igraćemo protiv Barselone i sudija, evo vam i dokaz! (VIDEO)
Real - Barselona - Copyright Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Pred ljubiteljima fudbala, posebno španskog, a posebno navijačima Reala iz Madrida i Barselone, još jedan El klasiko.

U sredu od 21.00 na Nou Kampu će biti odigran revanš polufinala Kupa kralja. Katalonci su slavili u Madridu sa 1:0 i u boljoj su poziciji pred ovaj meč, a ako pitate ljude iz Reala imaće rival i još prednosti na terenu i oko njega.

Iz Reala je stigla veoma neuobičajena najava sutrašnje utakmice, koja je odmah podigla veliku prašinu u javnosti.

- Glavni sudija na utakmici sa Barselonom biće Martinez Munuera, a u VAR sobi će glavni biti Gonzales Gonzales. Kakva koincidencija! Pravdu nam deli tandem s kojim imamo najgore uspomene. To je isti sudijski par koji je vodio utakmicu u kojoj je Real najviše oštećen u novijoj istoriji, meč sa Seviljom u sezoni 2020/21. Tada su nam njihove greške uzele šampionsku titulu. Munuera i Gonzales us tada napravili čak šest odlučujućih grešaka na štetu Reala  - ističe se na kanalu klupske televizije, uz dodatak:

- Pogledajte kako VAR realu sudi ofsajde zahvaljujući specijalnim efektima, a sudije ne vide čiste penale za nas! Vide se Odriozolin ofsajd (sa čudno produženom nogom fudbalera), gol Sevilje posle nepostojećeg faula, nedosuđen penal za Real nakon što je Karlos igrao rukom pred svojim golom, nedosuđen penal posle faula Oskara na Kazemiru, dosuđeno igranje rukom Militau iako je bilo poptuno nenamerno, nakon čega je Real ostao bez penala i crvenog kartona za golmana Sevilje Bona.

 

 

Video traje 2.20 minuta. Pogledajte, pa sami procenite da li su Madriđani u pravu ili ne.

Videćete i još nekoliko spornih detalja sa drugih utakmica, kao i rečenicu sudije Gonzalesa iz VAR sobe, koju navijači Reala ironično ponavljaju kada govore o suđenju na njihovim utakmicama - sve je OK.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike