Partizanova Skupština konačno zaseda! Poslednji dan za dugovanja i okupljanje delegata

30.03.2023

13:31

0

Vučelić je navodno pregovarao oko reprograma

Partizanova Skupština konačno zaseda! Poslednji dan za dugovanja i okupljanje delegata
Milorad Vučelić i Miloš Vazura - Copyright FK Partizan

Dugo najavljivana vanredna Skupština Partizana, održaće se sutra, u petak od 15 sati u sportskom centru crno-belih, u Zemunu.

Kako prenosi Telegraf, predsednik kluba Milorad Vučelić ove nedelje je trebalo da se sastane sa čelnicima države i pokuša da obezbedi finansijsku pomoć, o čemu će biti reči na sutrašnjem sastanku.

Glavna tema je, kao što je najavljivano u prethodnom periodu, poverenje upravi kluba i loši rezultati u tekućoj sezoni na svim frontovima.

Kada je krajem februara došlo do promene na klupi, a Gordana Petrića zamenio Igor Duljaj, izašlo je i kratko saopštenje kluba u kome su naveli:

- Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba. Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni. Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart. Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FK 'Partizan', raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom - javili su tada iz Humske.

U međuvremenu, loši rezultati su se nizali, ostvarena je samo jedna pobeda, pa je pod upitnikom i druga pozicija na tabeli i mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ali, pored borbe na terenu, vodi se i ona pored, za evropsku licencu i rešavanje dugovanja. Poslednji datum za sređivanje dugovanja je upravo petak, 31. mart.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike