Stanojević: Bili smo bolji, imali zrelije šanse, ali Šarlroa je prošao

25.09.2020

21:04 >> 07:13

0

Autor: Milan Nastić

Trener Partizana žali zbog eliminacije, jer smatra da su zaslužili prolaz

Stanojević: Bili smo bolji, imali zrelije šanse, ali Šarlroa je prošao
Copyright Promo/FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević smatra da je njegova ekipa bila bolji tim tokom većeg dela utakmice, ali ipak nije uspela da eliminiše Šarlroa.

– Šta da kažem, čestitam protivniku na prolazu. Mislim da smo bili konkretniji, imali više šansi, ali nismo ih iskoristili, primili smo golove iz dva prekida. Na kraju, jedan dobar tim ide dalje. Nemam šta više da dodam – kazao je Stanojević posle utakmice.

Trener crno-belih svestan je toga da su fudbaleri Partizana odigrali mnogo bolje u drugom poluvremenu.

– Igrali smo tešku utakmicu, nije lako napraviti šansu ekipi koja je u prošlom prvenstvu Belgije, i sada, primila najmanje golova u šampionatu. Oni su nam dali pogotoke iz prekida, i to je bilo sve što su uradili. Mislim da nam je u prvih 45 minuta falilo više agresivnosti, ofanzivnih akcija, ali u drugom smo kontolisali igru, Suma je postigao gol, ali, na našu žalost, nismo uspeli da pobedimo.

Aleksandar Stanojević se osvrnuo i na to što Suma nije igrao od početka utakmice.

– Nije u ritmu, odlučili smo se da ga ubacimo u toku meča, i to se pokazalo kao odličan potez. Pitanje je kako bi izgledalo da je igrao od starta, ne bi izdržao, a vidite da se utakmica igrala 120 minuta.

Trener Partizana ističe da se okreću domaćem prvenstvu i da će tu pokušati da postignu što bolji rezultat.

– Okrećemo se prventsvu, pokušaćemo da rešavamo određene probleme, videćemo kako će to ispasti. Nemam šta da zamerim mojim igračima, pokazali su se dobrim, ali, na našu nesreću, nismo prošli dalje – zaključio je Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike