Opasna lepotica devojka Realovog golmana: Dve godine nosila pušku, ali jedan let za London joj promenio život (GALERIJA)

28.03.2023

11:04

0

Autor: D. P.

Mišel uskoro postaje gospođa Kurtoa

Opasna lepotica devojka Realovog golmana: Dve godine nosila pušku, ali jedan let za London joj promenio život (GALERIJA)
Copyright Profimedia

Mišel Gerzig uskoro će postati gospođa Kurtoa.

Poslednjih dana ona i budući mladoženja, golman Real Madrida užurbano završavaju pripreme za venčanje koje je zakazano za leto.

Izraelska manekenka ima već izgrađeno ime u modnom svetu i veoma zanimljivu biografiju koju je otkrila u intervjuu španskom izdanju magazina "Vanity Fair".

- Šta vam znači termin "WAG" (engleski akronim za devojke fudbalera)?

- To za mene znači Dafne Karvahal, Sandra Asensio, Mina Valverde, Šalimar Alaba i ja koje imamo "WhatsApp" grupu. Veoma smo dobre prijateljice, idemo zajedno na stadion ili se sastajemo kada momci igraju u drugom gradu. Na Svetskom prvenstvu u Kataru bilo je ludo. Lepo smo se provele. Volim što sam ih upoznala - priča Gerzigova i nastavlja:

 

 

- Pre nego što sam upoznala Tiba, već sam bila fudbalski zaljubljenik, to je deo moje porodice. Fudbal uopšte, a posebno Real Madrid, oni su veoma popularni u Izraelu.

Manekenka je ambasador Adidasa i kluba u svojoj zemlji.

- Upravo sam završila snimanje kampanje za majice, rezultat je veoma kul.

Gerzigova je u svojoj zemlji poznata ličnost. Počela je da radi kao model sa 13 godina kada je napustila svoj grad, Eilat, na obali Crvenog mora.

- Odrasla sam na plaži, bosa. Moje detinjstvo je bilo veoma srećno. Naravno, čim sam mogla, počela sam da doprinosim porodičnoj ekonomiji. Moji roditelji su imali dva posla da bi izdržavali moju sestru i mene.

Gerzigovi su imigranti iz Rusije. Došli su u Izrael u egzodusu Jevreja koji su tražili drugu šansu. Otac joj je taksista, a majka turistički agent. Roditelji su joj, između ostalog, usadili ljubav prema Izraelu, a ta naklonost državi, priznaje i sama, strance može da šokira.

Sa 18 godina Gerzigova je prekinula karijeru da bi odslužila vojni rok.

- U Izraelu vojska nije opcija, već obaveza. Nije mi bilo teško da to uradim, jer volim svoju zemlju.

 

 

U vojsci je unapređena u kapetana fregate spasilačkog broda gde je služila dve godine. Pod svojom komandom imala je 15 mornara.

- Bilo je to intenzivno iskustvo, ali posebno!

Kada je završila sa vojskom, ponovo je izašla na modne piste. Ali život je imao drugačije planove, ne toliko lepe. Počeli su problemi sa zdravljem, a sve je krenulo iznenada pred jedan let za London.

- Čim su se vrata aviona zatvorila, počela sam da osećam kratak dah. Nisam osećala noge. Sve sam videla crno, zadrhtala sam, hladan znoj mi je prošao kroz telo. Prvo što sam pomislila bilo je da imam srčani udar. Počela sam da vičem da me izvuku odatle.

Prošla je nekoliko medicinskih testova koji su utvrdili da je njeno telo zdravo, ali um nije. Doživela je napad panike.

 

 

- To mi se ponovo dogodilo u Tel Avivu na putu za koncert. Bila sam u autu sa svojim prijateljima, srećna i… To mi se jednostavno dogodilo. Nisam mogla više da letim avionom. Niti da idem sama na foto sesije. Bila je to najgora godina u mom životu, ali osećam se srećnom jer ne samo da sam mogla da vidim da sam okružena neverovatnom porodicom i prijateljima, već i zato što sam videla da mogu da uradim nešto za druge.

Vremenom je svoje iskustvo podelila na Instagramu.

- Razgovor o tome mi je pomogao da se otvorim, prihvatim sebe i pomognem ljudima koji imaju isti problem. Mentalno zdravlje je jednako važno kao i fizičko. Mozak je mišić koji se mora vežbati. Danas mogu da kažem da imam dobar odnos sa svojim napadima panike.

 

 

Gerzigova priznaje da je postojao problem između nje i Kurtoe zbog njegovog prethodnog braka i dvoje dece iz te veze. Bivši supružnici su odličnim odnosima, a deca su prihvatila maćehu:

- Ja sam Adrijanin i Nikolasov prijatelj, oni znaju da mogu da računaju na mene za sve što im je potrebno. Imala sam 24 godine kad sam ih upoznala. Deca su bila stara četiri i šest godina. Bila sam pod stresom razmišljajući o tome, ali su me odlično primili. Neverovatni su.

Adrijana i Nikolas će igrati važnu ulogu u njihovom letnjem venčanju. Mlada je već izabrala "haljine" u radionici mladog izraelskog dizajnera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike