Igrači Šarlroa iskreni u slavlju: Teže nego u prvenstvu, Partizan pokazao kako se igra u Evropi

25.09.2020

06:00 >> 07:00

0

Zebre se plašile crno-belih, ali to nisu pokazali na terenu

Igrači Šarlroa iskreni u slavlju: Teže nego u prvenstvu, Partizan pokazao kako se igra u Evropi
Copyright

Partizan je doneo šmek Evrope i pokazao novi kvalitet ekipi Šarlroa, koja u šest odigranih kola u belgijskom prvenstvu nije prepustila ni bod svojim protivnicima. Defanzivac “zebri” Stiven Viljems priznaje da se meč sa srpskom ekipom bitno razlikovao od svih dosadašnjih u domaćem šampionatu.

-Znali smo da u napadu imaju eksplozivne igrače i visokog Sadika, koji idu u prazan prostor. Partizan nije previše žurio i samo su čekali jedan naš pogrešan pas da bi krenuli u akciju. Pokušali su i uspeli da dva ili tri puta da vrlo brzim dodavanjima kroz sredinu prodru do našeg šesnaesterca. Osetili smo šta znači veći kvalitet u odnosu na belgijsko prvenstvo. Ovo je Evropa – rekao je Viljems za dhnet.be,  poznati belgijski portal na francuskom jeziku.

Promo/FK Partizan

Trener Karim Belosin istakao je da su njegovi fudbaleri premostili krupan hendikep koji su imali u duelu sa Partizanom:

-Na strani rivala je bilo veće iskustvo igranja ovakvih mečeva, ali moji momci su sve to uspeli da nadokande svojim kvalitetima na terenu.  Srećan sam zbog prolaska u poslednju rundu, osetio se posle svega nalet velike energije, ali mislim da smo tek na poluvremenu i da nas do pravih evropskih utakmica čeka još 45 minuta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike