Još samo 4 dana za spas ili pokop Partizana! Crno-beli moraju da nađu milione ili ih neće biti u Evropi!

27.03.2023

15:01

0

Autor: 24sedam

Licenca za takmičenja pod okriljem UEFA uslovljena je izmirenjem duga prema bivšim fudbalerima

Još samo 4 dana za spas ili pokop Partizana! Crno-beli moraju da nađu milione ili ih neće biti u Evropi!
Marković i Jojić - Copyright MN Press

Kakvo je stanje u Fudbalskom klubu Partizan jasno je svima.

Blago rečeno - na ivici propasti nalaze se crno-beli dok ih aktuelno rukovodstvo sve više i više gura u crnilo.

Gospodu Milorada Vučelića i Miloša Vazuru ništa ne žulja u udobnim foteljama, pa ni činjenica da se nekada veliki klub raspada.

Navijači Partizana će u utorak još jednom na proteste protiv vladajuće garniture, koja ima rok do 31. marta da napravi nešto što će crno-bele bar na tren izvući iz očajnog položaja.

Kako piše sportski žurnal to je dan UEFA monitoringa, odnosno rok do kog Partizan mora da izmiri dugove nekadašnjim fudbalerima.

24sedam/D. P.
Stadion Partizana

Spisak igrača kojima nisu isplaćene sve zarade je podugačak, a najsvežije ime na njemu je Lazar Marković, zajedno sa Milošem Jojićem, Zoranom Tošićem, Vladimirom Stojkovićem... Sve su to momci koji su dali mnogo sebe crno-belima. A njima se duguje, prema nekim izvorima iznos je milionski, i nije lako videti rešenje za samo četiri dana.

A ako rešenja ne bude i novac ne bude isplaćen igračima, neće biti ni UEFA licence za narednu godinu. U prevodu ništa od bilo kog takmičenja u Evropi bez obzira na mesto koje Partizan izbori u Superligi.

E sad, za sredu ili četvrtak zakazana je Skupština na kojoj će se (tako bi trebalo) raspravljati o odgovornosti predsednika Upravnog odbora.

Možda i prekasno, a možda se i desi neko čudo pa crno-beli prežive i ovu krizu. Još 4 dana ostala su za spas ili pokop Partizana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike