Stevanović postao punoletan: Nema prepreke za odlazak malog Fiće iz Partizana

25.09.2020

18:45 >> 19:08

0

Kako 24sedam saznaje crno-beli pred sobom imaju ponudu vrednu 8.000.000 evra

Stevanović postao punoletan: Nema prepreke za odlazak malog Fiće iz Partizana
Copyright MN Press

Najveći talenat omladinske škole Partizana Filip Stevanović postao je punoletan u petak 25. septembra, pa stoga ne postoji nijedna pravna začkoljica, osim obeštećenja Partizanu, koja koči njegovo potpisivanje ugovora sa novim klubom.

Kada je prošle zime postao mnogima zanimljiv, planirano da se transfer završi u januaru 2021. godine, ali se tada nije računalo na pojavu pandemije, koja će sve pomeriti, pa i trajanje letnjeg prelaznog roka do početka oktobra. Uslovi su se, dakle, stekli ranije. Poklopilo se punoletstvo i trajanje prelaznog roka, kao i potreba kluba da dođe do desetak miliona evra kako bi se preživelo, platile sve plate i reprogrami. Posebno što se posle ispadanja od Šarloa ne može računati na novac od UEFA.

U taboru crno-belih se nadaju da će sporazum o Stevanovićevom transferu sadržati klauzulu o ostanku u Humskoj na jednogodišnju pozajmicu, ali poslednju reč o tome daće njegovi budući poslodavci.

Kako 24sedam saznaje, crno-beli bi već sutra mogli da zaključe dogovor sa zainteresovanom stranom, jer pred sobom imaju ponudu vrednu 8.000.000 evra, što je značajno niži iznos od traženog. Zasad se priča da su konkretniji u interesovanju francuski klubovi Lion i Nica, mada navijači Mančester junajteda na društvenim mrežama najavljuju dolazak drugog pojačanja i većina misli da ono dolazi iz Partizana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike