Umro najveći engleski huligan! Ultrasi oplakuju čoveka koji je mučki tukao Griliša na velikom derbiju Birmingema (VIDEO)

17.03.2023

10:12

0

Autor: D. P.

Porodica je odbila da komentariše detalje smrti

Umro najveći engleski huligan! Ultrasi oplakuju čoveka koji je mučki tukao Griliša na velikom derbiju Birmingema (VIDEO)
Copyright Profimedia

Huliganski svet žali za svojim istaknutim članom.

Umro je Pol Mičel, poznati engleski fudbalski navijač koji je postao poznat po upadu na teren tokom gradskog derbija Birmingema 2019. godine, kada je fizički napao tadašnju zvezdu Aston Vile Džeka Griliša.

Mičel je pronađen mrtav sa samo 32 godine. Iza sebe je ostavio troje dece. Porodica je odbila da komentariše detalje smrti. Njegova majka je samo rekla da bez njega neće biti isto.

 

 

U čuvenom meču Mičel je utrčao na teren u 10. minutu i tada je udario najboljeg igrača Aston Vile Džeka Griliša, pre nego što ga je obezbedjenje savladalo i predao policiji.

Na suđenju je dobio kaznu od 14 nedelja zatvora, ali je iza rešetaka proveo samo mesec dana.

 

 

- Bio je to najgori mesec u mom životu - rekao je posle izlaska iz zatvora Mičel i nastavio:

- Naravno da sam srećan što sam slobodan. Bilo mi je teško jer nisam bio sa porodicom. Nisam spreman da pričam o incidentu, ali ne mislim da se izvinjavam.

 

 

Njegov Birmingem mu je zabranio ulazak na stadion u trajanju od deset godina, ali je prošle godine je uspeo da uđe na tribine. Ceo slučaj bi ostao u tajnosti da opet nije napravio problem utrčavanjem na teren tokom proslave gola. Za to delo dobio je još šest nedelja iza rešetaka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike