Gvardiola reagovao posle snimka pijanog igrača, samo jedna stvar mu smeta i zbog nje je ljut!

08.02.2022

18:04

0

Ovo niko nije očekivao

Gvardiola reagovao posle snimka pijanog igrača, samo jedna stvar mu smeta i zbog nje je ljut!
fudbal - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super/tiktok/mizormalc

Engleska je brujala danas o snimcima pijanog Džeka Griliša u noćnom provodu. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje reprezentativca Engleske i zvezde Mančester sitija, govorivši da je neprimereno za fudbalera koji bi trebalo da bude uzor deci.

Na TiToku se pojavio snimak Griliša, koji je prošlog leta plaćen 100 miliona funti, u noćnom provodu sa saigračima Kajlom Vokerom i Rijadom Marezom, kao i zaposlenima u klubu. Zvezda tima je delovao vidno pripit.

@mizormalc Super Jack Can’t Handle His Yack😳😂 #fyp ♬ original sound - Mizzzzyy

Novinari su pitali trenera Pepa Gvardiolu o svemu, a on ih je iznenadio odgovorom, rekavši da je ljut samo zbog jedne stvari.

- Jako sam ljut jer me nisu pozvali. Ne sviđa mi se to. Nadam se da će me sledeći put pozvali kad budu išli na večeru– odgovorio je Gvardiola kroz osmeh, pa nastavio:

- Snimak ne pokazuje šta se tačno desilo. Zajednička večera, svi trezni, i uživanje u druženju sa saigračima i zaposlenima u klubu. Igrači su svesni rizika kada izađu zbog društvenih mreža, ali svi oni, Rijad, Kajl, Ali (Marland, ekonom), Džek, svi su bili savršeni. Ali, biće kažnjeni jer me nisu pozvali.

Siti je objavio da je snimak nastao u nedelju oko 20 sati, kao i da niko od igrača nije prekršio dozvoljeno vreme za izlazak jer im je ponedeljak bio slobodan dan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: hh

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike